Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
drogoKreatyna Konkret.pro 500 g - Pepper.pl
www.pepper.pl
Nie znam betoniarki, nie znam piwnicy, ale cena to cena.
Ja nie, ale znam kogoś kto.. też nieTestował ktoś?
To wezmę jako drugi awaryjny, bo pracowałem w poprzedniej firmie na podobnych tylko z chrome i to było najlepsze rozwiązanie ever.Ja nie, ale znam kogoś kto.. też nie
A poważnie, kupiłem jakiś czas temu (chyba ze dwa lata już będzie) mojej mamie mate pad 11. Ona to głównie do neta korzysta albo jakiś film obejrzy, ale to co najważniejsze dla mnie - tablet niezawodny. Raz skonfigurowany i śmiga cały czas, nigdy się nie zawiesił itp.
@Dzihados cos nie przychodzą powiadomienia…
O kurła, jakbym miał czas i by mnie kosz interesował to piękna promka - https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/788945
@yonigga fyi
Wczoraj byłem kupić składany fotel gamingowy i słyszałem dokładnie taki sam tekst wypowiadane przez sprzedawcę do starszego (koło 60tki) gościa - oni to zbierają, wysyłają do banku i bank poprzez analityka kredytu wydaje decyzję. Typ jeszcze mówił że widział już wszystkie decyzje - od rat zero i umarzania części płatności aż po odmowy nawet rozłożenia na raty.:) nie chodziło o ubezpieczenie kredytu, chodziło o % kredytu.
Tak mu powiedziała obsługa. w MM. Mogę podać adres XD
ale wtedy to oznacza jednak pewnego rodzaju uznaniowość, "gwiazdkę".
Leasingi, pożyczki, kredyty, fundusze unijne to jego chleb powszedni od kilkudziesięciu lat. Jak mam finansowe rozkminy to jest to jedna z pierwszych osób z którą gadam.
Nie wiem co już więcej mam napisać. Naprawdę wątpię by coś poprzekręcał.
A to może to? Ta konkretna promocja tylko przez neta? Ciekawe, może to o to chodziło. Tylko może mu tego w MM nie chcieli powiedzieć XD
To czemu nie miałem w życiu nic na raty, a dostałem od ręki hipotekę na 400 koła?Wczoraj byłem kupić składany fotel gamingowy i słyszałem dokładnie taki sam tekst wypowiadane przez sprzedawcę do starszego (koło 60tki) gościa - oni to zbierają, wysyłają do banku i bank poprzez analityka kredytu wydaje decyzję. Typ jeszcze mówił że widział już wszystkie decyzje - od rat zero i umarzania części płatności aż po odmowy nawet rozłożenia na raty.
Bo to klasyczna kwota, jeśli zarabiasz w miarę normalnie.To czemu nie miałem w życiu nic na raty, a dostałem od ręki hipotekę na 400 koła?
Analityk pewnie po kursach z googla![]()
To czemu nie miałem w życiu nic na raty, a dostałem od ręki hipotekę na 400 koła?
Jak dla mnie trochę za żmudne do zabawy, ale słyszałem fajne bity z takiej zabawki.
On to nosi pieluchomajty!
ja nosze brubeck ale juz mi sie pierdoli w praniu i brzydko sie robi na ubraniu, na dniach wleci foto w jakims temacie...........
Jak masz tu zamiar wrzucać foto swojej znoszonej bielizny lub jeszcze lepiej Ciebie w tej bieliźnie to proponuje do podludzi ewentualnie do zwyrolija nosze brubeck ale juz mi sie pierdoli w praniu i brzydko sie robi na ubraniu, na dniach wleci foto w jakims temacie...........
Młody, ja tylko siedem lat w bankach przepracowałem, z najwyższymi ocenami - mimo paru zajebistych wpadek. No i nigdy nie robiłem w kredytach. Kiedy to zajarzysz że w bankach robi się w chuj rzeczy i tylko część to sama obsługa wokół jednego z X produktów, jakie oferuje bank?Bo w bankach pracują analitycy a nie drzewa.
![]()
Młody, ja tylko siedem lat w bankach przepracowałem, z najwyższymi ocenami - mimo paru zajebistych wpadek. No i nigdy nie robiłem w kredytach. Kiedy to zajarzysz że w bankach robi się w chuj rzeczy i tylko część to sama obsługa wokół jednego z X produktów, jakie oferuje bank?
Kiedyś policzyłem że zrobiłem ponad 300 tysięcy decyzji banku względem klienta - i w życiu nawet koło decyzji kredytowych nie stałem?
Choć od moich decyzji akurat cała linia kredytowa zależała, bo ludzie na stanowisku jakie wykonywałem po prostu decydują, czy jesteś zagrożeniem dla banku, czy nie. Jak jesteś to bank nawet nie zacznie dyskusji o kredycie tylko zamyka konto na parę/naście różnych sposobów.