Jak wyłączyć powiadomienia na email ?

Assocati

Bellator
Welterweight
Jak to "cudo" wyłączyć ? Wystarczy, że skomentuje jakiś temat i od razu mam najazd wiadomości na emaila, że ktoś też odpowiedział w tym wątku. Najgorzej jest po jakim KSW czy coś, rano 200-300 wiadomości od cohones.

Wyłączyłem tę opcję, ale mejle znowu zaczęły przychodzić. Pomocy!

Odświeżam i również zapytam. Jak to cholerstwo wyłączyć ? Zapycha mi całego maila. Powyłączałem w ustawieniach coś tam o mailach ale nic to nie dało.
Pomocy bo mnie rozdupi

Hehe spodziewałem się takiej reakcji. Było się wczoraj na lekkim weekendowym rauszu jak to pisałem.
:neildegrassewhoa:
Po robocie napisze co dokładnie powyłączałem, pewnie coś popierdoliłem.

@Dzihados Panie, powiedz Pan jak kurwa wyłączyć te pierdolone maile? Dostaje maile że ktoś odpowiedział w wątku itp itd, na chuj mnie to.
Screenshot_2025-07-07-15-57-15-241_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-07-07-16-01-50-705_com.android.chrome.jpg

Tak to wygląda w ustawieniach.

No masz odznaczone, poczekaj moze troche.

Dostajesz ze wszystkich wątków czy jakiegoś konkretnego? Najlepiej przestan sledzic watek i na zacznij, tym razem odznacz ptaszka.

No masz odznaczone, poczekaj moze troche.

Dostajesz ze wszystkich wątków czy jakiegoś konkretnego? Najlepiej przestan sledzic watek i na zacznij, tym razem odznacz ptaszka.
Wszystko, tak jak tutaj powiadomienia. Problem w tym że już z rok mam odznaczone jak nie więcej a codziennie bombardowanie.

Screenshot_2025-07-07-16-39-50-463_com.android.chrome.jpg

zobacz w ustawieniach wątku, to nie jest kontrolowane przeze mnie tylko przez ustawienia uzytkownika

zobacz w ustawieniach wątku, to nie jest kontrolowane przeze mnie tylko przez ustawienia uzytkownika
Ale to nie ważne z jakiego wątku, z każdego.

Ja nie wiem nawet jak miałbym to zrobić, pokazałem ci pierwszego lepszego screena z dzisiaj.

@Dzihados zauważyłem pewną powtarzalność, wszędzie jest redplied, czyli że ktoś odpowiedział, nie ważne w jaki temat wejdę i ktoś odpowie, nawet nie mi, tylko sobie komentarz napiszę, to mi napierdala tymi mailami.

Screenshot_2025-07-07-16-48-31-526_com.android.chrome.jpg

To ja mam wszystkie tematy poodznaczac na całym forum czy o co kurwa chodzi? Ja nawet ich nie zaznaczam do obserwowania czy cos takiego.

Przecież ja nawet tego nie zaznaczam, przykład z dzisiejszych tematów do których zaglądałem i dzwonek z dupy i przez ten dzwonek te maile przychodzą.

Czyli wiemy już gdzie tkwi problem, teraz jak go rozwiązać?

Screenshot_2025-07-07-16-53-38-523_com.android.chrome.jpg

Panie, pozdejmuj wszystkie powiadomienia, na poziomie KAZDEGO forum (to osobne ustawienia), na poziomie KAZDEGO tematu (to osobne ustawienia).

Potem kombinujmy dalej

Panie, pozdejmuj wszystkie powiadomienia, na poziomie KAZDEGO forum (to osobne ustawienia), na poziomie KAZDEGO tematu (to osobne ustawienia).

Potem kombinujmy dalej
Właśnie zacząłem to robić, podejmowałem z kilku tematów, typu newsy userów, zobaczymy czy znów automatycznie nie wskoczy, bo to nie ja klikałem obserwuj, z automatu się robi, na chuj mi obserwować jakieś newsy typu "szef KSW chwali Arka Wrzoska"

Back