Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wejdz w ustawienia i sprawdz, czy masz pierwszy checkbox zaznaczony
Odświeżam i również zapytam. Jak to cholerstwo wyłączyć ? Zapycha mi całego maila. Powyłączałem w ustawieniach coś tam o mailach ale nic to nie dało.
Pomocy bo mnie rozdupi
Powyłączałem w ustawieniach coś tam o mailach ale nic to nie dało

Koniecznie!Po robocie napisze co dokładnie powyłączałem
Nie działa to gówno

U mnie działa :)Nie działa to gówno![]()
Może coś z uprawnieniami grup? Bo ja wyłączyłem swego czasu a i tak przychodziłyU mnie działa :)

Ale zbiorcze? Czy o wątku? Bo emaile z z watku są w ustawieniach wątku twoich, a nie w globalnychMoże coś z uprawnieniami grup? Bo ja wyłączyłem swego czasu a i tak przychodziły![]()
Zbiorcze, pewnie dlatego chłopaki piszą wyżejAle zbiorcze? Czy o wątku? Bo emaile z z watku są w ustawieniach wątku twoich, a nie w globalnych
Wszystko, tak jak tutaj powiadomienia. Problem w tym że już z rok mam odznaczone jak nie więcej a codziennie bombardowanie.No masz odznaczone, poczekaj moze troche.
Dostajesz ze wszystkich wątków czy jakiegoś konkretnego? Najlepiej przestan sledzic watek i na zacznij, tym razem odznacz ptaszka.
Ale to nie ważne z jakiego wątku, z każdego.zobacz w ustawieniach wątku, to nie jest kontrolowane przeze mnie tylko przez ustawienia uzytkownika
No masz odznaczone, poczekaj moze troche.
Problem w tym że już z rok mam odznaczone jak nie więcej a codziennie bombardowanie.

Właśnie zacząłem to robić, podejmowałem z kilku tematów, typu newsy userów, zobaczymy czy znów automatycznie nie wskoczy, bo to nie ja klikałem obserwuj, z automatu się robi, na chuj mi obserwować jakieś newsy typu "szef KSW chwali Arka Wrzoska"Panie, pozdejmuj wszystkie powiadomienia, na poziomie KAZDEGO forum (to osobne ustawienia), na poziomie KAZDEGO tematu (to osobne ustawienia).
Potem kombinujmy dalej