Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wszystko, tak jak tutaj powiadomienia. Problem w tym że już z rok mam odznaczone jak nie więcej a codziennie bombardowanie.
View attachment 126799

Dobra, dzięki tobie wiem że teraz dostaje powiadomienia na cohones z lajków i cytatów, ale nie dostaje powiadomien jak ktoś odpowie w jakimś temacie który już czytałem, ale to najmniejszy problem wystarczy mi samo pogrubienie.

Dobra, dzięki tobie wiem że teraz dostaje powiadomienia na cohones z lajków i cytatów, ale nie dostaje powiadomien jak ktoś odpowie w jakimś temacie który już czytałem, ale to najmniejszy problem wystarczy mi samo pogrubienie.
Dzięki wafelku![]()

No właśnie było zaznaczone żeby obserwować każdy temat w którym wchodzę w interakcje i przez to szły maile które miałem odznaczone, więc coś i tak nie działa, bo jakie maile skoro mam odznaczone, no ale miałeś rację że to wina tych wszystkich obserwacji tematu które się robiły z automatu, dlatego że nie miałem tego odznaczonego, no ale skąd szary użytkownik ma wiedzieć że to jest przyczyną maili, skoro jak widziałeś na screenach wszystko co związane z mailami mam odznaczone.Temat się sam dodaje do obserwowanych jesli checkbox "automatically watch content you interact with..." masz zaznaczony na poziomie ustawien globalnych swojego uzytkownika...
Forum do obsamo sie nigdy nie doda, no chyba ze czasem przypadkiem w pomrocznosci jasnej ;)
Kliknij na swój Avatar a następnie Account detalis. Przy e-mailu masz opcje CHANGEA wiecie jak zmienic adres emaill?
to kurwa nie pisz tylu komentarzy w każdym wątku na każdy temat i problem się rozwiąże sam.nie ważne w jaki temat wejdę i ktoś odpowie, nawet nie mi, tylko sobie komentarz napiszę, to mi napierdala tymi mailami.