Jak wyłączyć powiadomienia na email ?

Panie @Dzihados to była wina tego w content options, że automatycznie obserwował tematy w których coś napisałem. "Automatically watach" i to odznaczylem w chuj, zobaczymy jutro jak będzie z tymi mailami.

Screenshot_2025-07-07-17-12-37-055_com.android.chrome.jpg

Po nitce do kłębka, teraz na przyszłość inni będą wiedzieli, a dla mnie kurwa powodzenia w odznaczeniu setek i tysięcy tematów, pociesza fakt że te stare tematy, poprostu są nieaktywne i nie wysyłają maili, więc przynajmniej nie będę musiał odznaczać tematów o Błachowiczu z 2018 roku, muszę tylko te aktualne i inne które są "wieczne" jak właśnie newsy userów, Hyde parki, książki i te inne piłki nożnej.

Dzięki za poświęcenie paru minut @Dzihados :tiphatb:

Temat się sam dodaje do obserwowanych jesli checkbox "automatically watch content you interact with..." masz zaznaczony na poziomie ustawien globalnych swojego uzytkownika...

Forum samo sie nigdy nie doda, no chyba ze czasem przypadkiem w pomrocznosci jasnej ;)

Last edited:
Dobra, dzięki tobie wiem że teraz dostaje powiadomienia na cohones z lajków i cytatów, ale nie dostaje powiadomien jak ktoś odpowie w jakimś temacie który już czytałem, ale to najmniejszy problem wystarczy mi samo pogrubienie.
Dzięki wafelku :tiphatb:

Zacne tematy, księciuniu ulicy. :wink:

Temat się sam dodaje do obserwowanych jesli checkbox "automatically watch content you interact with..." masz zaznaczony na poziomie ustawien globalnych swojego uzytkownika...

Forum do obsamo sie nigdy nie doda, no chyba ze czasem przypadkiem w pomrocznosci jasnej ;)
No właśnie było zaznaczone żeby obserwować każdy temat w którym wchodzę w interakcje i przez to szły maile które miałem odznaczone, więc coś i tak nie działa, bo jakie maile skoro mam odznaczone, no ale miałeś rację że to wina tych wszystkich obserwacji tematu które się robiły z automatu, dlatego że nie miałem tego odznaczonego, no ale skąd szary użytkownik ma wiedzieć że to jest przyczyną maili, skoro jak widziałeś na screenach wszystko co związane z mailami mam odznaczone.

Obserwowany temat nie równa się wysyłany mail, przynajmniej tak być powinno. Ciekawe czy to nie zajeżdża w jakiś sposób forum jak napierdala tak mailami do setek użytkowników.

nie ważne w jaki temat wejdę i ktoś odpowie, nawet nie mi, tylko sobie komentarz napiszę, to mi napierdala tymi mailami.
to kurwa nie pisz tylu komentarzy w każdym wątku na każdy temat i problem się rozwiąże sam.
Nie dziękuj, bo dostaniesz powiadomienia też z tego :D

Back