Szanuje ludzi którzy na szacunek zasługują, więc nie będę szanował kraju o tak mi panie nakazujesz. Jak już poruszamy ten temat to powiedz mi za co ten kraj szanujesz kolego? Ja nie szanuje, bo musiałem z niego wyjechać żeby godnie żyć.
Wyraziłem własne zdanie, zawiodłem się, bo widać, że na onecie interpretują prawidłowo sport MMA - jak jesteś z nim związany to jesteś patolem, wybacz, ale pojechałem tam z kilkoma kolegami pokibicować naszym, a to gwizdanie i darcie ryja bez powodu raczej nie świadczy o kulturze osobistej. Widzę zresztą, że jesteś jakimś dzieciakiem który pewne sam robił zamieszanie wokół własnej osoby, bo używasz słów kolego których jak małpa nauczyłeś się z internetu. Nie będę juz wiecej na twój temat pisał, bo szkoda mi czasu i klawiatury na pouczanie małolata.
Kto był to widział jak się ludzie zachowywali, ja klaskałem jak ktoś wygrał, nie mam uprzedzeń ze względu na naród/religie, szkoda tylko, że tak mało Polaków zwyciężyło. Szczególnie liczyłem na Janka, ale wierze, że odbije się w następnej walce, bo ma on ogromny potencjał.