Roshi
Roshi
ja tez wrzucalem dawno temubyło sam wrzucałem ale warto karateckim przypominać

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja tez wrzucalem dawno temubyło sam wrzucałem ale warto karateckim przypominać

córeczka szatana jak nic
![]()

On teżReligia pokoju. Kultura wyższa.
Z każdym dniem czekam, żeby jakiś muslim wyruchał karateckiego.
![]()
Zaczyna się. Tu dom modlitwy, tam meczet. Cóż rok w rok przybywają do nas islamscy migranci jako tania siła robocza. A że bezrobocie rośnie to i nawet najtańsza siła robocza może być bez pracy. I co wrócą do siebie czy pójdą w gangsterkę?
Ps: Zauważyliście, że na tej mapce nie ma Europy Wschodniej

Zacznijmy od tych, którzy płacą za ich sprowadzeniePowinniśmy wziąć przykład i kara śmierci w Europie tylko dla islamistów.
![]()
"Może stryczek, może krzesÅo elektryczne". W Izraelu chcÄ wprowadziÄ karÄ Åmierci
Itamar Ben Gwir, objÄty zakazem wjazdu do Wielkiej Brytanii, Kanady, Australii, Nowej Zelandii i Norwegii za podżeganie do ekstremistycznej przemocy minister w rzÄdzie Benjamina Netanjahu, chce zmian w prawie. Pierwsze czytanie przeszÅa jego ustawa, która dopuÅciÅaby wobec PalestyÅczyków karÄ...wiadomosci.gazeta.pl

Gdyby tylko więcej ludzi to rozumiałoDostawcy ubera, bolta, freewaya walczą z konkurencją...
Tak się kończy wspieranie globalnego biznesu pokroju Ubera czy innego Glovo którzy ściągają do nas tych wszystkich islamskich najeźców. Zyski sprywatyzowane, koszty uspołecznione