Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

No i właśnie takie opowieści o żydach z kosmosu sprawiają później, że zwykli ludzie, którzy sobie nie zawracają takimi pierdołami głowy bo mają mnóstwo spraw w życiu codziennym, nie potrafią uwierzyć, np. w akcję szpiegowską czy nawet terrorystyczną jakich na pęczki w historii widzieliśmy, a jeszcze więcej nawet nie widzieliśmy :mamed:

Last edited:
No i właśnie takie opowieści o żydach z kosmosu sprawiają później, że zwykli ludzie, którzy sobie nie zawracają takimi pierdołami głowy bo mają mnóstwo spraw w życiu codziennym, nie potrafią uwierzyć, np. w akcję szpiegowską czy nawet terrorystyczną jakich na pęczki w historii widzieliśmy, a jeszcze więcej nawet nie widzieliśmy :mamed:

Zgadzam się.

:OK:

Ty poważnie uważasz, że ludzie nie dostrzegają działań żydów bo ja napisałem, że są kosmicznymi złodziejami planet?

Mnie nikt nie czyta, więc niby jakim cudem te siedem miliardów miałoby to wiedzieć? Ty Anżej potrafisz se wymyślać wymówki razem z małpami z mojego cyrku :korwinlaugh:

Ty poważnie uważasz, że ludzie nie dostrzegają działań żydów bo ja napisałem, że są kosmicznymi złodziejami planet?

Mnie nikt nie czyta, więc niby jakim cudem te siedem miliardów miałoby to wiedzieć? Ty Anżej potrafisz se wymyślać wymówki razem z małpami z mojego cyrku :korwinlaugh:
Tyle że on nie napisał, że to przez ciebie :beczka:

Tyle że on nie napisał, że to przez ciebie :beczka:
Opowieści o Żydach z kosmosu... Tu taka teoria padła po raz pierwszy, a jeśli nie pierwszy to pierwszy od bardzo dawna. Także to było o mnie, niestety, co pokazuje jak łatwo Anżej znajduje wymówki zeby zejść do piwnicy... :robertmakeup:

Żyjemy w czasach gdzie w U.K, USA, Australii jak zamach zrobi muslilm to temat tabu.

Sluzby ładnie dały ciała.

Last edited:
No, wyobraź sobie jak służby izraelskie dały ciała, że kilku jaskiniowców na paralotniach potrafiła wlecieć na imprezę pełną Izraelczyków, do najbardziej strzeżonego i zmilitaryzowanego w tym momencie państwa :korwinlaugh:
Netanjahuj nie wiedział.

:putinlaugh:

No, wyobraź sobie jak służby izraelskie dały ciała, że kilku jaskiniowców na paralotniach potrafiła wlecieć na imprezę pełną Izraelczyków, do najbardziej strzeżonego i zmilitaryzowanego w tym momencie państwa :korwinlaugh:
Netanjahuj nie wiedział.

:putinlaugh:
Bibi przecie powiedzioł, że nie wiedzioł!!!
Nie snujcie takich insynuacji.

A propo brudów islamskich dokładnie tak to działa, w następstwie do niemądrych wpisów co niektórych o tej dobrej większości.
G8I_1LOWMAA0JT9

i żeby się komuś nie zapomniało
G8JZ4VGWEAIT771

najgorsze to te białe cioty co im się przymilają, tych wytępiłbym najpierw
Spokojnie , sami sobie pręgież nakładają ci wszyscy lewacy. Kiedyś staną się koniami pociągowymi co już się dzieje albo ofiarami szykan i prześladowań, które przyjdą z pewnością.
Wtedy będzie strach :DC:

najgorsze to te białe cioty co im się przymilają, tych wytępiłbym najpierw
Spokojnie , sami sobie pręgież nakładają ci wszyscy lewacy. Kiedyś staną się koniami pociągowymi co już się dzieje albo ofiarami szykan i prześladowań, które przyjdą z pewnością.
Wtedy będzie strach :DC:
Wtedy będzie płacz i pytanie "czemu państwo nie działa".

I oczywiście zero refleksji.

Widziałem sporo wywiadów w U.K, że są podobne przypadki i w klasie potrafi być maksymalnie 1-5 osób białych.

Dlatego mało się o tym mówi w tradycyjnych mediach, ale podobno w U.K zaczyna być duży exodus białych uciekających z tego powodu.

Nawet Farage odpowiedzialny za Brexit, a podobno teraz bliski przejęcia władzy w U.K widzi ten problem, bo zawalił ostatnio, że Hindusi są lepsi dla gospodarki U.K niż Europejczycy.

Skoro taki niby mega prawicowiec to mówi to on już wie, że biała Europa jest martwa i trzeba skręcać wajhe pod nowy elektorat.

Ciekawy wpis. Nie wiem czy on uderza w prawicowców czy może się budzi.

Od pewnego czasu mam takie wrażenie, że elity U.K wiedzą, że biali zaczynają być mniejszością. Księżna Kate chodząca w burce itp. Szykują się na nowe rozdanie U.K

Back