Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i właśnie takie opowieści o żydach z kosmosu sprawiają później, że zwykli ludzie, którzy sobie nie zawracają takimi pierdołami głowy bo mają mnóstwo spraw w życiu codziennym, nie potrafią uwierzyć, np. w akcję szpiegowską czy nawet terrorystyczną jakich na pęczki w historii widzieliśmy, a jeszcze więcej nawet nie widzieliśmy

No i właśnie takie opowieści o żydach z kosmosu sprawiają później, że zwykli ludzie, którzy sobie nie zawracają takimi pierdołami głowy bo mają mnóstwo spraw w życiu codziennym, nie potrafią uwierzyć, np. w akcję szpiegowską czy nawet terrorystyczną jakich na pęczki w historii widzieliśmy, a jeszcze więcej nawet nie widzieliśmy![]()

Ty poważnie uważasz, że ludzie nie dostrzegają działań żydów bo ja napisałem, że są kosmicznymi złodziejami planet?No i właśnie takie opowieści o żydach z kosmosu sprawiają później, że zwykli ludzie, którzy sobie nie zawracają takimi pierdołami głowy bo mają mnóstwo spraw w życiu codziennym, nie potrafią uwierzyć, np. w akcję szpiegowską czy nawet terrorystyczną jakich na pęczki w historii widzieliśmy, a jeszcze więcej nawet nie widzieliśmy![]()

Tyle że on nie napisał, że to przez ciebieTy poważnie uważasz, że ludzie nie dostrzegają działań żydów bo ja napisałem, że są kosmicznymi złodziejami planet?
Mnie nikt nie czyta, więc niby jakim cudem te siedem miliardów miałoby to wiedzieć? Ty Anżej potrafisz se wymyślać wymówki razem z małpami z mojego cyrku![]()

Opowieści o Żydach z kosmosu... Tu taka teoria padła po raz pierwszy, a jeśli nie pierwszy to pierwszy od bardzo dawna. Także to było o mnie, niestety, co pokazuje jak łatwo Anżej znajduje wymówki zeby zejść do piwnicy...Tyle że on nie napisał, że to przez ciebie![]()

Żyjemy w czasach gdzie w U.K, USA, Australii jak zamach zrobi muslilm to temat tabu.
Sluzby ładnie dały ciała.

Netanjahuj nie wiedział.No, wyobraź sobie jak służby izraelskie dały ciała, że kilku jaskiniowców na paralotniach potrafiła wlecieć na imprezę pełną Izraelczyków, do najbardziej strzeżonego i zmilitaryzowanego w tym momencie państwa![]()

No, wyobraź sobie jak służby izraelskie dały ciała, że kilku jaskiniowców na paralotniach potrafiła wlecieć na imprezę pełną Izraelczyków, do najbardziej strzeżonego i zmilitaryzowanego w tym momencie państwa![]()
Bibi przecie powiedzioł, że nie wiedzioł!!!Netanjahuj nie wiedział.
![]()

![]()
chory świat naiwnych białych ludzi
![]()
najgorsze to te białe cioty co im się przymilają, tych wytępiłbym najpierw
Spokojnie , sami sobie pręgież nakładają ci wszyscy lewacy. Kiedyś staną się koniami pociągowymi co już się dzieje albo ofiarami szykan i prześladowań, które przyjdą z pewnością.najgorsze to te białe cioty co im się przymilają, tych wytępiłbym najpierw

najgorsze to te białe cioty co im się przymilają, tych wytępiłbym najpierw
Wtedy będzie płacz i pytanie "czemu państwo nie działa".Spokojnie , sami sobie pręgież nakładają ci wszyscy lewacy. Kiedyś staną się koniami pociągowymi co już się dzieje albo ofiarami szykan i prześladowań, które przyjdą z pewnością.
Wtedy będzie strach![]()
Państwo demokratycznie już będzie ciapatychWtedy będzie płacz i pytanie "czemu państwo nie działa".
Myślę że przyjdzie jednak.... Ale będzie już za późno.I oczywiście zero refleksji.
Jaka to jest głupota samodzielnie zwiedzać takie państwa tym bardziej będąc kobietą.
kobiety i dzieci spanowczenki i karateszczuka
![]()