Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

Oczywiście integrują się super, a te gwałty, rozboje czy inne przestępstwa to nic takiego. Biali też gwałcą a kebabów nie robią.

Taaaa

Londyn:
- co godzinę zgłaszany jest gwałt
- wzrost przestepstw z użyciem noża o 80% w ciągu 10 lat
- tylko 7 dzielnic (na 33), gdzie liczba mieszkańców zadeklarowanych jako "White British" (Biali Brytyjczycy) przekracza 50% (2021r)
- pomimo rosnącej przestępczości Metropolitan Police przygotowuje się do zwolnienia 1 700 funkcjonariuszy i pracowników
- prawie jedna trzecia przestępstw z użyciem noża w Anglii i Walii ma miejsce w Londynie, gdzie co 30 minut dochodzi do incydentu

Integracja, że gnój.

Widzieliście co ten pies śmierdzący Khabib wrzucił na insta?

„Step by Step

Z poparciem Palestyny mam trochę problemów.

Wiadomo Izrael robi tam czystkę na miarę 3 Rzeszy i jest to zbrodnia na ludzkości jednak pragnę zauważyć kilka rzeczy.

- Palestyńczycy to w 99% islamiści a z nimi wiadomo jak jest. Zawsze gotowi to walki i podboju.
- Dookoła Palestyny same państwa muzułmańskie które uchodźców przyjmować nie chcą choć są bliscy kulturowo i narodowościowo. Egipt ma mur ze Strefą Gazy nie gorszy niż sam Izrael

Co więcej:
- wszystkie marsze pro Palestyńskie w krajach zachodnich to jednocześnie cementowanie islamskiej siły w tych krajach. Jest to moment gdzie się jednoczą i pokazują swoją liczebność
- jednocześnie na tych marszach nie ma oddolnej pomocy charytatywnej w stylu zbiórek pieniędzy, żywności, ubrań, leków itd

Oczywiście integrują się super, a te gwałty, rozboje czy inne przestępstwa to nic takiego. Biali też gwałcą a kebabów nie robią.

karatecki tera

:pudzianfap:

Widzieliście co ten pies śmierdzący Khabib wrzucił na insta?

„Step by Step

uważaj, bo urazisz fanów jego zapaśniczej dominacji na forum,
ba u nas nawet fanów kadyrowskiego wieprza można znaleźć

karatecki tera

:pudzianfap:

uważaj, bo urazisz fanów jego zapaśniczej dominacji na forum,
ba u nas nawet fanów kadyrowskiego wieprza można znaleźć
Ta, pamiętam jak raz jego oraz szczurzą wargę nazwałem psami i sługusami kadyrowa to zaraz mnie zaatakowali.

Back