Risky
UFC Light Heavyweight
Jaka lawina spierdolenia w komentarzach. Nie jestem zaskoczony.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no to rasizm
Szacunek ludzi ulicy!I nikt nawet po milicję nie zadzwoni
POSTĘP TOLERANCJA!
Oczywiście integrują się super, a te gwałty, rozboje czy inne przestępstwa to nic takiego. Biali też gwałcą a kebabów nie robią.
Londyn:
- co godzinę zgłaszany jest gwałt
- wzrost przestepstw z użyciem noża o 80% w ciągu 10 lat
- tylko 7 dzielnic (na 33), gdzie liczba mieszkańców zadeklarowanych jako "White British" (Biali Brytyjczycy) przekracza 50% (2021r)
- pomimo rosnącej przestępczości Metropolitan Police przygotowuje się do zwolnienia 1 700 funkcjonariuszy i pracowników
- prawie jedna trzecia przestępstw z użyciem noża w Anglii i Walii ma miejsce w Londynie, gdzie co 30 minut dochodzi do incydentu
Widzieliście co ten pies śmierdzący Khabib wrzucił na insta?
„Step by Step
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Oczywiście integrują się super, a te gwałty, rozboje czy inne przestępstwa to nic takiego. Biali też gwałcą a kebabów nie robią.

Widzieliście co ten pies śmierdzący Khabib wrzucił na insta?
„Step by Step
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ta, pamiętam jak raz jego oraz szczurzą wargę nazwałem psami i sługusami kadyrowa to zaraz mnie zaatakowali.karatecki tera
uważaj, bo urazisz fanów jego zapaśniczej dominacji na forum,
ba u nas nawet fanów kadyrowskiego wieprza można znaleźć
Deportują go do Sanoka?
Jeśli nie podarł dokumentów to do Czarnobyla.Deportują go do Sanoka?
ciekawe czy karatecki załapie jak mu to kolorowy zacznie wykładać
W życiu takiego czegoś nie widziałem. Frankfurt, Hamburg albo Berlin, w to mógłbym uwierzyć.

Kto nigdy nie srał w plenerze niech pierwszy rzuci kamieniemW magdeburgu widziałem ostatnio jak się murzyn zesrał na torowisko więc nic mnie nie zdziwi.
Wyższa kultura xD
![]()

Dobry Boże, ale w centrum miasta?Kto nigdy nie srał w plenerze niech pierwszy rzuci kamieniem![]()