Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

Bo zyjemy(mam nadzieje) w wolnym kraju?

Przed potopem Szwedzkim też żyliśmy w wolnym kraju, ale takie kurwy to się na pal nabijało.

Zresztą nie żyjemy obecnie w wolnym kraju, gdyż nie masz prawa wyznawania swojej wiary i uprawiania obrzędów jeżeli twoje wyznanie nie zostanie zatwierdzone przez państwo. Więc tacy rastafari są na przykład prześladowani.

I stan rzeczy Ci odpowiada?Bo takie zachowania powinny byc pietnowane na kazdym kroku.

Ja nie mam nic przeciwko ludziom z innymi opiniami do czasu, az swoja racje nie udowadniajac przy pomocy bomb, zabijajac niewinnych ludzi....

Zresztą nie żyjemy obecnie w wolnym kraju, gdyż nie masz prawa wyznawania swojej wiary i uprawiania obrzędów jeżeli twoje wyznanie nie zostanie zatwierdzone przez państwo. Więc tacy rastafari są na przykład prześladowani.

dla mnie wolne panstwo nie jest jednoznaczne z panstwem bezprawia.

Ja nie mam nic przeciwko ludziom z innymi opiniami do czasu, az swoja racje nie udowadniajac przy pomocy bomb, zabijajac niewinnych ludzi....

dla mnie wolne panstwo nie jest jednoznaczne z panstwem bezprawia.

Wolne państwo można rozumieć na dwa sposoby. Albo jako państwo suwerenne, które nikomu nie podlega, albo jako państwo, którego obywatele mają pełne swobody obywatelskie(czyli mogą robić wszystko, jeżeli nie wyrządzają krzywdy innym i nie niszczą co nie ich).

Polska nie spełnia żadnego z tych wymogów.

A jeszcze co do prawa. Prawo zostało stworzone po to, żeby rozstrzygać konflikty między ludźmi, a nie żeby narzucać ludziom jak mają żyć, co mogą myśleć i co mogą mówić...
Jeżeli prawo w państwie zajmuje się tym co mogą ludzie palić w domowym zaciszu, to właśnie wtedy mamy do czynienia z państwem bezprawia, czyli faszystowskim.

Chyba, że odnosiłeś się do tego fragmentu, którego akurat nie zacytowałeś, o nabijaniu na pal. Dawniej taka była kara za zdradę stanu(której ofiary idą w milionach, więc podchodzi pod zbrodnie przeciw naszej ludności) i to działało...

Wolne państwo można rozumieć na dwa sposoby. Albo jako państwo suwerenne, które nikomu nie podlega, albo jako państwo, którego obywatele mają pełne swobody obywatelskie(czyli mogą robić wszystko, jeżeli nie wyrządzają krzywdy innym i nie niszczą co nie ich).

Polska nie spełnia żadnego z tych wymogów.

A jeszcze co do prawa. Prawo zostało stworzone po to, żeby rozstrzygać konflikty między ludźmi, a nie żeby narzucać ludziom jak mają żyć, co mogą myśleć i co mogą mówić...
Jeżeli prawo w państwie zajmuje się tym co mogą ludzie palić w domowym zaciszu, to właśnie wtedy mamy do czynienia z państwem bezprawia, czyli faszystowskim.

Chyba, że odnosiłeś się do tego fragmentu, którego akurat nie zacytowałeś, o nabijaniu na pal. Dawniej taka była kara za zdradę stanu(której ofiary idą w milionach, więc podchodzi pod zbrodnie przeciw naszej ludności) i to działało...

Cos pierdolisz.

Prawo, a ściślej prawo w ujęciu przedmiotowym – system norm prawnych, czyli ogólnych, abstrakcyjnych i jednoznacznych dyrektyw postępowania, które powstały w związku z istnieniem i funkcjonowaniem państwa lub innego uporządkowanego organizmu społecznego, ustanowione lub uznane przez właściwe organy władzy odpowiednio publicznej lub społecznej i przez te organy stosowane, w tym z użyciem przymusu.

Wiec, jezeli w prawie jest napisane, ze mozesz w domu palic co chcesz, to mozesz palic cos chcesz. Jezeli nie jest, to nie mozesz sobie palic co chcesz i jedyna mozliwoscia jest zmiana prawa wtedy. Ale to juz inny temat.

Wolne panstwo to wedlug mnie takie panstwo, w ktorym mozesz robic co chcesz w granicach ustalonego prawa. Na przyklad Lis ma swoje zdanie i swoje wlasne opinie. Nie mam pojecia jaki, wedlug Was, lamie paragraf.

ostatnio troche myslalem nad mozliwosciami rozwiazania kryzysu w EU z muslimami i zastanawiam sie, czemu nie stosuje sie odpowiedzialnosci zbiorowej. Cala rodzina takiego mordercy muslima, lacznie z wujkami i ciociami do 3 pokolenia powinna byc wywalona z EU. Chcialbym wtedy zobaczyc jak zmieni sie sytuacja i czy nie bedzie latwiej zapobiec podobnym atakom...
Jedyne rozsądne rozwiązanie, niestety nie w czasach sprzedajnych i słabych polityków (w większości kobiet, rządzących emocjami i współczuciem, nie logiką).

Cos pierdolisz.

Prawo, a ściślej prawo w ujęciu przedmiotowym – system norm prawnych, czyli ogólnych, abstrakcyjnych i jednoznacznych dyrektyw postępowania, które powstały w związku z istnieniem i funkcjonowaniem państwa lub innego uporządkowanego organizmu społecznego, ustanowione lub uznane przez właściwe organy władzy odpowiednio publicznej lub społecznej i przez te organy stosowane, w tym z użyciem przymusu.

Wiec, jezeli w prawie jest napisane, ze mozesz w domu palic co chcesz, to mozesz palic cos chcesz. Jezeli nie jest, to nie mozesz sobie palic co chcesz i jedyna mozliwoscia jest zmiana prawa wtedy. Ale to juz inny temat.

Wolne panstwo to wedlug mnie takie panstwo, w ktorym mozesz robic co chcesz w granicach ustalonego prawa. Na przyklad Lis ma swoje zdanie i swoje wlasne opinie. Nie mam pojecia jaki, wedlug Was, lamie paragraf.

"Zdrada stanuprzestępstwo, zbrodnia godząca w najistotniejsze interesy państwa, jak udział obywatela w działaniach przeciw własnemu krajowi,"

"
Problematykę zdrady stanu regulują art. 127 i 128 Kodeksu karnego:

Art. 127.
§ 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.
§ 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
Art. 128."

Każdy z tych europejskich federalistów, popełnia zdradę stanu.

Podałeś dzisiejszą definicję prawa w rozumieniu kodeksu karnego, ja zwracałem uwagę na to po co powstawało prawo na samym początku. Możesz mieć faszystowskie państwo prawa, które nie ma nic wspólnego z państwem wolnym... Ale swoje faszystowskie prawa przestrzega. Albo możesz mieć państwo typu Chiny, gdzie mają wyjebane na przepisy prawa np drogowego, ale koniec końców człowiek jest bardziej wolny niż w europie, mimo że ustawy twierdzą inaczej... Nie ma korelacji między państwem prawa w rozumieniu dzisiejszym i państwem wolnym.

Last edited:
Tweety sa zdrada stanu? Przestepstwem? Dlaczego, konkretnie?
A potem co, zmiana wladzy i za inne ćwierki będzie aku na jajach?

Zakladam, ze to cohonesowy trolling, natomiast jesli ktos mowi na powaznie, ze ludzi wsadzalby ludzi do wiezienia za tweety to jest faszysta. Dzieci mi moich szkoda, ze taki swiat beda mialy...

Beda mialy za to iscie szariacki.Juz planuj zakup burek skoro przyklaskujesz tqkim kurwom jak Lis.Brak sprzeciwu to przyzwolenie.Gratuluje chlopie pomyslowosci.

Jeżeli przekonasz dziewczynę, żeby poleciała do Anglii i stawiła się pod danym adresem, to dostanie dobrą pracę. Po czym po przylocie, ktoś inny zabiera jej dokumenty i zmusza do pracy w burdelu, to jesteś współwinny handlu ludźmi. I nieważne, że to była tylko niewinna sugestia i nie zrobiłeś nikomu krzywdy, a w ogóle to nie wiedziałeś, że tak to się skończy. Jesteś współwinny i tyle, a reszta to tylko żałosne tłumaczenie.

Jeżeli taki Lis będący redaktorem w mediach "opiniotwórczych" wmawia ludziom, że musimy przyjmować uchodźców bo to jest nasz obowiązek, czego efektem byłby terroryzm na naszej ziemi, rozbicie wewnętrzne kraju, i że musimy wykonywać to co nam unia europejska powie, to niestety ale wpisuje się idealnie w pozbawianie niepodległości i działanie na niekorzyść państwa, a także rozprzestrzenianie terroryzmu. I "podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą w tym kierunku"

Pytanie: "Czy Goebbels powinien ponosić współodpowiedzialność za holocaust?"

Last edited:

Zakladam, ze to cohonesowy trolling, natomiast jesli ktos mowi na powaznie, ze ludzi wsadzalby ludzi do wiezienia za tweety to jest faszysta. Dzieci mi moich szkoda, ze taki swiat beda mialy...
Przecież to skorumpowani politycy są odpowiedzialni za obecny stan rzeczy, a co do świata twoich dzieci - za 20 lat w Europie będzie dużo gorzej niż teraz. Trwa wojna a tacy Lis, Tusk czy Merkel są zdrajcami. Dziwi mnie, że nikt im nie sprzedał jeszcze kulki w łeb, choć długoletnie więzienie za współudział w zbrodniach przeciwko ludzkości też byłoby ok.

Oj ludzie....zaczynam sie Was bac. Sprzedac komus kulke bo ma inne zdanie niz Ty?

Czy ktos Was zmusza zeby sie z nim zgadzac? A jezeli kiedys Twoja opinia bedzie malo popularna? Kulka w leb?

Jeżeli przekonasz dziewczynę, żeby poleciała do Anglii stawiła się pod danym adresem, to dostanie dobrą pracę. Po czym po przylocie, ktoś inny zabiera jej dokumenty i zmusza do pracy w burdelu, to jesteś współwinny handlu ludźmi. I nieważne, że to była tylko niewinna sugestia i nie zrobiłeś nikomu krzywdy, a w ogóle to nie wiedziałeś, że tak to się skończy. Jesteś współwinny i tyle, a reszta to tylko żałosne tłumaczenie.
Poradziles kiedys komus kupic auto? Do pierdla z toba, zabojco, bydlaku ty! Wiesz ilu ludzi ginie na drogach? #beczunia #jakmogles

Jeżeli taki Lis będący redaktorem w mediach "opiniotwórczych" wmawia ludziom, że musimy przyjmować uchodźców bo to jest nasz obowiązek, czego efektem byłby terroryzm na naszej ziemi, rozbicie wewnętrzne kraju i że musimy wykonywać to co nam unia europejska powie, to niestety ale wpisuje się idealnie w pozbawianie niepodległości i działanie na niekorzyść państwa, a także rozprzestrzenianie terroryzmu.
Nie sledze Lisa, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, szczerze mowiac mam go w jelicie grubym. Jezeli uwazasz ze tweety jakiegos dziennikarza jakiegos slabnacego tradycyjnego i odchodzacego do zapomnienia medium sa zagrozeniem dla panstwa, bo o tweetach konkretnie mowimy, to szkoda mi czasu na dyskusje. Autentycznie.

Pytanie: "Czy Goebbels powinien ponosić odpowiedzialność za holocaust?"
Kto nie ze mna ten Goebells, dobre :)
Lewacka logika: zatrzymajmy mowe nienawisci, od takiej sie przeciez zaczelo #beczunia #transbolszewickofaszystowskaargumentacja.

Przecież to skorumpowani politycy są odpowiedzialni za obecny stan rzeczy, a co do świata twoich dzieci - za 20 lat w Europie będzie dużo gorzej niż teraz. Trwa wojna a tacy Lis, Tusk czy Merkel są zdrajcami. Dziwi mnie, że nikt im nie sprzedał jeszcze kulki w łeb, choć długoletnie więzienie za współudział w zbrodniach przeciwko ludzkości też byłoby ok.
Wyswiechtane slogany, zero tresci.

Swiat rzadzony jest przez zlych, ktos ich musi zabic za ich tweety (ta inna czesc, bo ta pierwsza ich wybrala).

#cohones to najlepsze miejsce w sieci. Za tweety mozna dac kulke w leb :) A za posty na #cohones? Pytam powaznie: czy mozna kogos rozstrzelac bo napisal cos na cohones? Nawet trener Andrzej chcial tylko skopac ;)

Last edited:
Poradziles kiedys komus kupic auto? Do pierdla z toba, zabojco, bydlaku ty! Wiesz ilu ludzi ginie na drogach? #beczunia #jakmogles

Jeżeli doradzisz mu kupienie auta bez sprawnych hamulców i wyślesz go w jazdę próbną nie mówiąc o tym, to masz paragraf o próbę morderstwa... Z taką sytuacją mamy do czynienia, bo od 10-15 lat ludzie mówią jakie będą konsekwencje tej polityki i to się dzieje obecnie.

Skoro jedni to widzą z wyprzedzeniem, a drudzy wmawiają ludziom, że to tylko faszyzm mimo ewidentnych dowodów, że faszyści mieli rację, to znaczy, że robią to z premedytacją i przy obecnej skali problemu można to klasyfikować jako zbrodnie przeciw ludzkości.

Nie sledze Lisa, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, szczerze mowiac mam go w jelicie grubym. Jezeli uwazasz ze tweety jakiegos dziennikarza jakiegos slabnacego tradycyjnego i odchodzacego do zapomnienia medium sa zagrozeniem dla panstwa, bo o tweetach konkretnie mowimy, to szkoda mi czasu na dyskusje. Autentycznie.

Nie mówię, że jego tweety są zagrożeniem dla państwa, ale bierze(świadomie lub nie) udział w zorganizowanym procederze, który konsekwentnie pozbawia nas niepodległości i szerzy terroryzm. Na to jest paragraf i powinien być za to ukarany. Jeżeli już mówimy o państwie prawa...

Kto nie ze mna ten Goebells, dobre :)
Lewacka logika: zatrzymajmy mowe nienawisci, od takiej sie przeciez zaczelo #beczunia

Nie. To pytanie(na które sprytnie uniknąłeś odpowiedzi) miało Ci uświadomić, że osoba odpowiadająca wyłącznie za propagandę i argumentowanie danych działań jest im współwinna...

Czyli Tomasz Lis jest współwinny pozbawiania nas niepodległości i szerzenia terroryzmu, gdyż aktywnie propaguje działania prowadzące ku temu, mimo że aby to zrobić musi świadomie okłamywać ludzi, że efekty tej polityki będą inne niż są... Dodatkowo świadomie wywołuje poczucie winy u osób, które nie chcą się na to zgodzić, wyzywając ich od faszystów czy rasistów, co jest formą szantażu.
On tego nie przedstawia jako swoją opinie, tylko jako prawdę którą trzeba przyjąć, a jak nie to będziemy złymi ludźmi, których trzeba koniecznie ukarać...

Czyli podchodzi pod paragraf.

Tym bardziej dodając te jego wypowiedzi z wykładów o dziennikarstwie... "ludzie nie są tak głupi jak nam się wydaje, są o wiele głupsi" i "widz w Polsce wybaczy wiele, ale nigdy nie wybaczy żeby go potraktować poważnie"
Zwykły oszust manipulant i zdrajca.
Na wszystko to są paragrafy.

Prościej już chyba tego nie przedstawię...

Last edited:
Swiat rzadzony jest przez zlych, ktos ich musi zabic za ich tweety (ta inna czesc, bo to pierwsza ich wybrala).
Oczywiście, że świat rządzony jest przez złych i kulka nie za tweety a za całokształt (w tym za śmierć europejskich dzieci, mimo, że niektórzy nie widzą związku).

Na pewno niektórzy na Cohones, niezależnie od dokonań, powinni dostać w głowę ku...beł zimnej wody :)

@straszny_raptor
Przewinienie: całokształt
Dowod: twitter
Kara: kula w łeb
#mademyday

@Paps
Nie roznisz sie w ogole od pustynnych arabusow i zgniłozachodniej antify, dwoch stron tej samej monety. Chcesz tylko innego szariatu, chcesz do pierdla/grobu za inne poglady. Okcydent umiera.

Nie mówię, że jego tweety są zagrożeniem dla państwa
Ale zabic chcesz :)
hahahah :)

Dobra pany widze, ze "ou la mort" wazniejsze niz to co z przodu :)

@Paps
Nie roznisz sie w ogole od pustynnych arabusow i zgniłozachodniej antify. Chcesz tylko innego szariatu, chcesz do pierdla/grobu za inne poglady.

Kurwa kolego... Jak nie odróżniasz poglądów od świadomych działań, które mają swoje konsekwencje, to sobie ze ścianą pogadaj.

Ciekawe czy z dyskryminacją neonazistów też tak walczysz... W końcu mają prawa do swoich poglądów, chuj że jednym z nich jest żydzi do gazu. I mają prawo nawet do tych poglądów tak samo jak lis, ale jak zaczynają publicznie głosić, że musimy to i to, bo jak nie to zostaniemy pociągnięci do konsekwencji to już nie jest pogląd, tylko celowe działanie, które ma swoje konsekwencje. W tym wypadku pozbawienie nas niepodległości, czyli podchodzi pod zdradę stanu. Co w naszym prawie jest karane długoletnim więzieniem, a ktoś tam wcześniej powoływał się na państwo prawa...

Napisałem, że przed potopem Szwedzkim kurwy za zdradę stanu były nabijane na pal i że to działało... Czy napisałem, że domagam się zabicia tomcia lisa? Nie. Napisałem, że powinien być ukarany za zdradę stanu, w formie szerzenia eurokomunistycznej propagandy, której efektem jest pozbawienie nas niepodległości za co karą według naszego prawa jest co najmniej 10letnie więzienie...

Ja rozumiem, że jesteś adminem i osiągnąłeś jakiś tam sukces w życiu, więc możesz sobie srać z góry na innych, ale czytać ze zrozumieniem to byś mógł czasem spróbować...

Last edited:
@Paps
A moze ty zrozumiesz o czym ja pisalem?
Od samego poczatku: o kuli w leb za tweety.
Malo tego - wielokrotnie to podkreslalem. A mimo to padly goebbelsy, zarzuty o lisofilę, przykłady handlu ludźmi, wspierania isis prawie :)
No a teraz o jakies zarzuty "klasowe"? #kulak #itsjustalittlebitofhistoryrepeating
WTF?

Dobrego popołudnia :)

@Paps
A moze ty zrozumiesz o czym ja pisalem?
Od samego poczatku: o kuli w leb za tweety.
Malo tego - wielokrotnie to podkreslalem. A mimo to padly goebbelsy, zarzuty o lisofilę, przykłady handlu ludźmi, wspierania isis prawie :)
No a teraz o jakies zarzuty "klasowe"? #kulak #itsjustalittlebitofhistoryrepeating
WTF?

Dobrego popołudnia :)

Nie pisałeś nic o kuli w łeb za tweety...

I dalej nie rozumiesz, że propaganda =/= opinia, tylko mi jęczysz, że Ci piszę o goebbelsach... a ja naprawdę próbuje to jak najprzystępniej przedstawić...

Jak prywatny Romek pisze tweeta, to jest to opinia.

Jak redaktor dużych mediów(które mają autorytet wśród ludzi, tępych czy nie, ale mają...), osoba publiczna mówi, że musimy to i to bo jak nie to będziemy złymi ludźmi i powinniśmy zostać ukarani, to jest to propaganda i forma szantażu. Jeżeli następstwem tego do czego nawołuje propagandzista jest cierpienie ludzi, albo w tym wypadku ograniczanie niepodległości kraju, za co jest przewidziana kara więzienia, to jest współodpowiedzialny i w państwie prawa powinien tą kare ponieść...

Jak ja napiszę w internecie "takich ludzi powinno się zabijać" to to może być moja prywatna opinia, ale jak piszę jako osoba z autorytetem, że musimy kogoś zabić i przedstawiam to jako fakt, z którym ludzie nie mają prawa się nie zgadzać bo będą faszystami czy innymi zjebami, to to jest nawoływanie do morderstwa.

@straszny_raptor
Przewinienie: całokształt
Dowod: twitter
Kara: kula w łeb
#mademyday

@Paps
Nie roznisz sie w ogole od pustynnych arabusow i zgniłozachodniej antify, dwoch stron tej samej monety. Chcesz tylko innego szariatu, chcesz do pierdla/grobu za inne poglady. Okcydent umiera.

Dobra pany widze, ze "ou la mort" wazniejsze niz to co z przodu :)
Zamiast się śmiać z @Paps , powinieneś mu podziękować, że tak merytorycznie ci wytłumaczył.

Ja już od jakiegoś czasu widzę, co wyczynia Lis i z kim trzyma, jest dużo dowodów, oczywiście posty na twitterze również, no chyba, że twierdzisz, że ktoś mu się włamał na konto :mamed:. A może wg ciebie Lis jest wspaniałym człowiekiem, chce dobrze dla wszystkich i nie zna dalekosiężnych konsekwencji swoich działań :cry:

Więc nie próbuj mi wmawiać, że chcę utylizować za jakiś post na twitterze.

Wchodzisz i zadajesz w tak poważnym temacie jakieś głupie pytania, "czy tweety są zdradą stanu", nie widząc, że są one potwierdzeniem obranej przez niego linii. A my mamy dość bezkarnego manipulowania ludzi (w tym ciebie), właśnie po to, żeby twoje dzieci mogły normalnie żyć, mimo bycia niewiernymi.

Oj ludzie....zaczynam sie Was bac. Sprzedac komus kulke bo ma inne zdanie niz Ty?
Nie, sprzedać kulkę w łeb, gdy nie ma innej skutecznej metody, by powstrzymać zbrodniarzy wcale nie lepszych od hitlera. Teraz to oni mogą sobie pozwolić na wszystko i niczego się nie boją. Przykład z ostatnich dni, [że pozwalają sobie na wszystko], platforma zaczęła twierdzić, że nie była za przyjmowaniem uchodźców XD. Ktoś to nazwie odmiennym zdaniem, ja to nazywam świadomym pluciem obywatelom w twarz. No ale propaganda działa, ludzie się nie bronią i nie potrafią rozpoznać, kto jest nowożytnym "hitlerem".

Nie, sprzedać kulkę w łeb, gdy nie ma innej skutecznej metody, by powstrzymać zbrodniarzy wcale nie lepszych od hitlera. Teraz to oni mogą sobie pozwolić na wszystko i niczego się nie boją. Przykład z ostatnich dni, [że pozwalają sobie na wszystko], platforma zaczęła twierdzić, że nie była za przyjmowaniem uchodźców XD. Ktoś to nazwie odmiennym zdaniem, ja to nazywam świadomym pluciem obywatelom w twarz. No ale propaganda działa, ludzie się nie bronią i nie potrafią rozpoznać, kto jest nowożytnym "hitlerem".

No to czym sie roznimy od muslimow? Oni tez sprzedaja kulki ludziom odmiennej wiary, odmiennym pogladom, odmiennej orientacji seksualnej czy koloru skory. Pewnie uwazaja nasz system za zly a naszych przywodcow za nastepcow Hitlera.

Nie pisałeś nic o kuli w łeb za tweety...
To o czym pisałem? :) #incepcja

nie rozumiesz
Nie rozumiem, mozesz wytlumaczyc? ;) Albo prosze nie, to ponad moje mozliwosci (bo przeciez jak napisze, ze nie chce mi sie dyskutowac to nie uwierzysz)

osoba publiczna
Czyli ten strzal w potylice to zalezny od ilosci followersów? Badan CBOSu? Legitymacji dziennkarskiej? Z twojej listy, czy tak na czuja? Mam nadzieje ze na smierc za bycie osoba publiczna jeszcze mnie nie skazales.

cierpienie ludzi
Hehhe naprawde argumenty lewactwa - cierpienie.
Jak zlamal prawo - kara z paragrafow, to jest tak oczywiste, ze nie ma o czym gadac. Tylko nadal nie wyjasniles gdzie ktos zlamal prawo (a przypomianm mowa o karze smierci). Bo o zdrade panstwa to niektorzy chcieli Czesława za "Nienawidzę Cie Polsko" sadzic :) No chyba ze jestes za eugenika, taka faszystowska, w sensie IQ nizsze niz, to kastracja albo odstrzal. Wtedy Lis kto wie, moze by sie nie zalapal na twoj limit. Sprawa postawiona jasno: odstrzal nie za to, co ktos zrobil, ale za DNA. To jest przynajmniej konsystentne bo nie musisz dowodzic "zdrady stanu". W sumie nasz nieformalny lider tez cos mowil o genetyce :)

merytorycznie
:D tzn, ze "za mowe nienawisci/propagandy"? Czy ze "za caloksztalt"? A nie, to ty pisales :)

A może wg ciebie
Lis mnie mniej obchodzi niz ciebie :) Tylko ja nie mam potrzeby mu strzelac w potylice, niech se zyje we wlasnej bance.
Sebixy chca strzelac do ludzi bez sadow, "za tweety", "za calokosztal", "za propagande", dla mnie to jednak "troche" za lewacko i za daleko :) ech, social justice > individual justice :)

Pozdro.

Back