Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

No tak... dziwka autorytetem w sprawie islamu.

Siedział w pierdlu ileś tam tygodni jak zamach był na terenie hotelu w którym przebywał podczas wakacji w Egipcie. Jak znajomi zainterweniowali, ambasada się wstawiła i udało się go wyciągnąć, to egipcjanie powiedzieli mu, że jak powie komukolwiek o tym co się stało to go znajdą i zabiją.

Więc akurat wie od zaplecza jak są traktowani samotni turyści w Egipcie

Siedział w pierdlu ileś tam tygodni jak zamach był na terenie hotelu w którym przebywał podczas wakacji w Egipcie. Jak znajomi zainterweniowali, ambasada się wstawiła i udało się go wyciągnąć, to egipcjanie powiedzieli mu, że jak powie komukolwiek o tym co się stało to go znajdą i zabiją.

Więc akurat wie od zaplecza jak są traktowani samotni turyści w Egipcie
Mi kurwa kiedys mowiła, że tylko tymczasowo sobie dorabia bo ma firmę zatrudniającą 300 osób i z pitem się spóźniła, więc tymczasowo robi gały żeby sie odkuć.
No nie wiem czy to była prawda.

Można boki zrywać, że kręci zadkiem na imprezach, ale ten ponad godzinny wywiad skłania do refleksji nad potencjalnym wyjazdem w kozojebcze kurorty.

Czyli godzina wystarczy żebyś dał wiare prostytutce?

Wiem swoje i nie łykam jak pelikan bzdur pierdolonych przez podstarzałą kurwę, która łapie się brzytwy, byle żeby jeszcze o niej ktoś mówił.

Za to łykasz jak pelikan bzdury, że Egipt jest bezpiecznym miejscem... Nie bez powodu MSZ odradza wyjazdy.

Za to łykasz jak pelikan bzdury, że Egipt jest bezpiecznym miejscem... Nie bez powodu MSZ odradza wyjazdy.
Gdzie napisałem że Egipt jest bezpiecznym miejscem?
Idź spać bo nie wstaniesz na nowy odcinek trudnych spraw.

Ja tam się z ozdobą zgadzam, byłem w tym kraju widziałem i wiem co czułem i jak się tam czułem, podobnie w tunezji, a oba państwa łączą 2 wspólne cechy: islam i arabowie. Ozdoba w tym przypadku ma rację. Jebać islamskie kurwidołki i ich jebnięty świat i ideologię. Czułem się jak intruz do dojenia pieniędzy a kobiety, z którymi byłem, były non stop i to prostacko jak na islamskie psy przystało zaczepiane. Więcej tam moja noga nie postanie. Porównując wczasy w grecji, mauritiusie, chorwacji, węgrzech, kanarach to kulturalna przepaść. Jak może się tam europejczyk czuć dobrze to ja kurwa nie potrafię sobie wyobrazić. Państwa mężczyzn, gdzie normalnej młodej kobiety tamtejszej nie uświadczysz, męska obsługa, wszędzie te fałszywe spojrzenia i to ewidentne obgadywanie, bo nie znasz języka.

Mi kurwa kiedys mowiła, że tylko tymczasowo sobie dorabia bo ma firmę zatrudniającą 300 osób i z pitem się spóźniła, więc tymczasowo robi gały żeby sie odkuć.
No nie wiem czy to była prawda.

Czyli godzina wystarczy żebyś dał wiare prostytutce?

Nie wierzę luckowi, który przybrał imię allaha.

Czułem się jak intruz do dojenia pieniędzy a kobiety, z którymi byłem, były non stop i to prostacko jak na islamskie psy przystało zaczepiane.
Ja kiedyś na wakacje pojechałem do cygańskiego taboru i spędziłem tam kilka dni. Strasznie się zdziwiłem że śniadanie było serwowane na tombakowych - a nie złotych talerzach. Potem kupiłem ajfona 19 a okazało się że to nokia 3310 w dziwnej obudowie.
Wogóle się tego nie spodziewałem po cygańskiej wiosce. Nie polecam.

Hehehe że prostytutka to była koza hehehe bo arabski nick hehehe a araby to kozy ruchają hehehe świetne

To nie jestes islamista tylko prowokatorem i trollem? Czemu wiec nie trollujesz tez arabow? Idz w koszulce NO GOD BUT JESUS miedzy islamistow i sprawdzisz czy sa tak samo mili i wyrozumiali jak cywilizowani ludzie.

To nie jestes islamista tylko prowokatorem i trollem? Czemu wiec nie trollujesz tez arabow? Idz w koszulce NO GOD BUT JESUS miedzy islamistow i sprawdzisz czy sa tak samo mili i wyrozumiali jak cywilizowani ludzie.
Czyli potwierdzasz, że nie jesteś zbyt ogarnięty oraz nie zaliczasz się do "cywilizowanej" części ludzkości?

Dyskusja z trollem atencjuszem ,bezcenne doswiadczenie .Daliscie mu chlopaki zaistniec ,przestancie go karmic to zdechnie z glodu .

Ozdoba, na którego masz jedynie argumenty ad personam i oszczerstwa, że mówi o tym z nieczystych pobudek (potwierdziłeś tym swoje "ucywilizowanie"), jest na pewno większym autorytetem w kwestii bezpieczeństwa w Egipcie od ciebie. Więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tak istotnym temacie, to chociaż nie przeszkadzaj.

Aha ozdoba jest autorytetem na temat bezpieczeństwa w Egipcie bo jest z katolickiego kraju a ja nie jestem bo jestem muzułmaninem?
To, że jest negatywnie nastawiony do islamu nie ma wpływu na jego ocenę?
Troche chujowy tok myślenia.

Aha ozdoba jest autorytetem na temat bezpieczeństwa w Egipcie bo jest z katolickiego kraju a ja nie jestem bo jestem muzułmaninem?
To, że jest negatywnie nastawiony do islamu nie ma wpływu na jego ocenę?
Troche chujowy tok myślenia.
Dlatego, bo sam się przekonał jak działa m. in. tamtejsza policja. Więc to, że ty go w prymitywny sposób wyzywasz od dziwek, może być traktowane jako dobry argument chyba tylko przez ciebie. A i nawet nie, bo sam napisałeś, że czasem nawet kurwa prawdę powie :)

A jeżeli ty jesteś rzeczywiście muzułmaninem, to twoje pozytywne nastawienie do islamu, nie ma przypadkiem wpływu na twoją (i tak niemerytoryczną i zajadłą) ocenę?

Trochę chujowe twoje posty w tym temacie.

Back