abdullah
Oplot Challenge Welterweight
No tak... dziwka autorytetem w sprawie islamu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak... dziwka autorytetem w sprawie islamu.
Mi kurwa kiedys mowiła, że tylko tymczasowo sobie dorabia bo ma firmę zatrudniającą 300 osób i z pitem się spóźniła, więc tymczasowo robi gały żeby sie odkuć.Siedział w pierdlu ileś tam tygodni jak zamach był na terenie hotelu w którym przebywał podczas wakacji w Egipcie. Jak znajomi zainterweniowali, ambasada się wstawiła i udało się go wyciągnąć, to egipcjanie powiedzieli mu, że jak powie komukolwiek o tym co się stało to go znajdą i zabiją.
Więc akurat wie od zaplecza jak są traktowani samotni turyści w Egipcie
Można boki zrywać, że kręci zadkiem na imprezach, ale ten ponad godzinny wywiad skłania do refleksji nad potencjalnym wyjazdem w kozojebcze kurorty.
Mi kurwa kiedys mowiła, że tylko tymczasowo sobie dorabia bo ma firmę zatrudniającą 300 osób i z pitem się spóźniła, więc tymczasowo robi gały żeby sie odkuć.
No nie wiem czy to była prawda.
Wiem swoje i nie łykam jak pelikan bzdur pierdolonych przez podstarzałą kurwę, która łapie się brzytwy, byle żeby jeszcze o niej ktoś mówił.Ty w ogóle chuja wiesz widzę.
Wiem swoje i nie łykam jak pelikan bzdur pierdolonych przez podstarzałą kurwę, która łapie się brzytwy, byle żeby jeszcze o niej ktoś mówił.
Gdzie napisałem że Egipt jest bezpiecznym miejscem?Za to łykasz jak pelikan bzdury, że Egipt jest bezpiecznym miejscem... Nie bez powodu MSZ odradza wyjazdy.
Mi kurwa kiedys mowiła, że tylko tymczasowo sobie dorabia bo ma firmę zatrudniającą 300 osób i z pitem się spóźniła, więc tymczasowo robi gały żeby sie odkuć.
No nie wiem czy to była prawda.
Czyli godzina wystarczy żebyś dał wiare prostytutce?
Ja kiedyś na wakacje pojechałem do cygańskiego taboru i spędziłem tam kilka dni. Strasznie się zdziwiłem że śniadanie było serwowane na tombakowych - a nie złotych talerzach. Potem kupiłem ajfona 19 a okazało się że to nokia 3310 w dziwnej obudowie.Czułem się jak intruz do dojenia pieniędzy a kobiety, z którymi byłem, były non stop i to prostacko jak na islamskie psy przystało zaczepiane.
Ale byle kurwa prawde Ci powie.Nie wierzę luckowi, który przybrał imię allaha.
Gdzie napisałem że Egipt jest bezpiecznym miejscem?
Idź spać bo nie wstaniesz na nowy odcinek trudnych spraw.
Mi kurwa kiedys mowiła
Hehehe że prostytutka to była koza hehehe bo arabski nick hehehe a araby to kozy ruchają hehehe świetneRozumiesz po koziemu?
Hehehe że prostytutka to była koza hehehe bo arabski nick hehehe a araby to kozy ruchają hehehe świetne

Hehehehe genialneKozy i ciebie, więc kolega się upewniał...![]()
Hehehehe genialne
Masz jeszcze jakieś żarty rodem z maratonu uśmiechu?

No tak ogólnie po tym co piszesz i jak się prezentujesz na forum to można by przyjąć tezę, że żartem jesteś ty.A kto tu żartował?![]()
Hehehe że prostytutka to była koza hehehe bo arabski nick hehehe a araby to kozy ruchają hehehe świetne
Czyli potwierdzasz, że nie jesteś zbyt ogarnięty oraz nie zaliczasz się do "cywilizowanej" części ludzkości?To nie jestes islamista tylko prowokatorem i trollem? Czemu wiec nie trollujesz tez arabow? Idz w koszulce NO GOD BUT JESUS miedzy islamistow i sprawdzisz czy sa tak samo mili i wyrozumiali jak cywilizowani ludzie.
Czyli potwierdzasz, że nie jesteś zbyt ogarnięty oraz nie zaliczasz się do "cywilizowanej" części ludzkości?
Nie dziwotanie rozumiem
As salaam alaikum bracie!Dyskusja z trollem atencjuszem ,bezcenne doswiadczenie .Daliscie mu chlopaki zaistniec ,przestancie go karmic to zdechnie z glodu .
Ozdoba, na którego masz jedynie argumenty ad personam i oszczerstwa, że mówi o tym z nieczystych pobudek (potwierdziłeś tym swoje "ucywilizowanie"), jest na pewno większym autorytetem w kwestii bezpieczeństwa w Egipcie od ciebie. Więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tak istotnym temacie, to chociaż nie przeszkadzaj.As salaam alaikum bracie!
No tak ogólnie po tym co piszesz i jak się prezentujesz na forum to można by przyjąć tezę, że żartem jesteś ty.
Ozdoba, na którego masz jedynie argumenty ad personam i oszczerstwa, że mówi o tym z nieczystych pobudek (potwierdziłeś tym swoje "ucywilizowanie"), jest na pewno większym autorytetem w kwestii bezpieczeństwa w Egipcie od ciebie. Więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tak istotnym temacie, to chociaż nie przeszkadzaj.
Czasem nawet kurwa prawdę powie ;)Kiedyś dziwka powiedziała do mnie, że jestem kurwą.
Nie przejąłem się tym.
Dlatego, bo sam się przekonał jak działa m. in. tamtejsza policja. Więc to, że ty go w prymitywny sposób wyzywasz od dziwek, może być traktowane jako dobry argument chyba tylko przez ciebie. A i nawet nie, bo sam napisałeś, że czasem nawet kurwa prawdę powie :)Aha ozdoba jest autorytetem na temat bezpieczeństwa w Egipcie bo jest z katolickiego kraju a ja nie jestem bo jestem muzułmaninem?
To, że jest negatywnie nastawiony do islamu nie ma wpływu na jego ocenę?
Troche chujowy tok myślenia.