moreno
Brutaal Super Heavyweight
Now 22-23, czy pycha kroczy przed upadkiem?Pieski prowadzą 10-2 po 16min. Bet weekendu.
Nie Dziękujcie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Now 22-23, czy pycha kroczy przed upadkiem?Pieski prowadzą 10-2 po 16min. Bet weekendu.
Nie Dziękujcie.
GorącoPieski prowadzą 10-2 po 16min. Bet weekendu.
Nie Dziękujcie.

Gorąco![]()
Wspaniały to był turniej, nie zapomnę go nigdy.Carlos Alcaraz + Naomi Osaka powyżej 6.5 asów @2.37
Dubel na finały.

73:86 ; 86:74 ; 156(95:61) - Nevezis 46 spudłowanych rzutów z gryŚląsk ML + Barcelona -2.5 + Neptunas - Nevezis over160.5 + bonus 1.14 @3.06 (po podatku)
Pierniki wygrały niestety 83:76, Kanter 24 punkty.03/04/2022 17:30 CET
Pierniki Torun - Czarni Slupsk (-2.5)
1.95 (STS/etoto i reszta)
5/10
03/04/2022 19:30 CET
Kerem Kanter (Spójnia - Śląsk) over 11.5-13.5 punktów
1.70-1.85
Pobrałem w ciemno, dziękiPierniki wygrały niestety 83:76, Kanter 24 punkty.
KOSZYKOWKA/EUROCUP
06/04/2022 18:45 CET
Slask Wroclaw - Andorra over 159.5
1.95 (Etoto)/1.91 (Fortuna)/1.90 (STS)
5/10
W meczu mają zagrać Travis Trice i Aleksander Dziewa wg moich źródeł, a to ogromne wzmocnienie siły ofensywnej Śląska, co doskonale było widać w ostatnim meczu ze Spójnią Stargard. Nie powinno być za to Ivana Ramljaka, co znowu osłabia defensywę, a wzmacnia atak, bo w nim on jest mało groźny i go niszczy. Andorra w pierwszym spotkaniu pokazała się świetnie ofensywnie ze Śląskiem i dziś też spodziewam się fajnego meczu z +160 punktami.

Pierniki wygrały niestety 83:76, Kanter 24 punkty.
KOSZYKOWKA/EUROCUP
06/04/2022 18:45 CET
5/10
W meczu mają zagrać Travis Trice i Aleksander Dziewa wg moich źródeł, a to ogromne wzmocnienie siły ofensywnej Śląska, co doskonale było widać w ostatnim meczu ze Spójnią Stargard. Nie powinno być za to Ivana Ramljaka, co znowu osłabia defensywę, a wzmacnia atak, bo w nim on jest mało groźny i go niszczy. Andorra w pierwszym spotkaniu pokazała się świetnie ofensywnie ze Śląskiem i dziś też spodziewam się fajnego meczu z +160 punktami.
Ja też. DziękiPobrałem w ciemno, dzięki![]()

I ile wygrałeś?Obecnie na live gra Badosa vs Bondar. Kurs, że Bondar wygra seta ok. 3.60. Ja tam stówkę wrzuciłem![]()

Jak zaczęło padać to wyłączałem bo mnie znudziło. Dograły?I ile wygrałeś?![]()

Podawałam dużo więcej typów, z czego większość wchodziła.Jak zaczęło padać to wyłączałem bo mnie znudziło. Dograły?
Mogłem nic nie pisać ale myślę sobie: zobaczę, który teraz jest pierwszy do wypominania i uwaga! Jest! Oczywiście oplot, który sam podał tu ze dwa typy z czego jeden błędny ale do wypominania pierwszy
Brawo!

Anżej, na Dern odkujemy. Wierzę.Jak zaczęło padać to wyłączałem bo mnie znudziło. Dograły?
Mogłem nic nie pisać ale myślę sobie: zobaczę, który teraz jest pierwszy do wypominania i uwaga! Jest! Oczywiście oplot, który sam podał tu ze dwa typy z czego jeden błędny ale do wypominania pierwszy
Brawo!
Anżej, na Dern odkujemy. Wierzę.

@Mariusz Max Kolonko podaj jakieś typy to będzie kogo cytować 
Co masz na myśli?Jakie na forum będzie grilowanko po ufc 273 to głowa mała
Nic nicCo masz na myśli?

91:95=186 dla Andorry.06/04/2022 18:45 CET
5/10
Ja będę miał grillowanko dosłownie przed galą bo już Śląska, karkóweczka kupiona plus Jacenty się chłodzi więc przedbieg idealnyNic nic![]()

W takim razie przyjemnego!Ja będę miał grillowanko dosłownie przed galą bo już Śląska, karkóweczka kupiona plus Jacenty się chłodzi więc przedbieg idealny![]()

Ja będę miał grillowanko dosłownie przed galą bo już Śląska, karkóweczka kupiona plus Jacenty się chłodzi więc przedbieg idealny![]()

Byle zachować proporcje do UFCNo to zdrowko i powodzenia. Ja tez bede w dobrej formie, bo w sobote od 12 do 21 mamy Silesian Whisky Fest w Katowicah, a pozniej powrot prosto na UFC.
![]()

To jest po prostu cohones w pigułceJapierdole wiem, że to internet itp ale wypominać i szczerze szydzić z kogoś bo komuś coś nie weszło to jest wysoko panowie, nie wiem czy to kompleksy czy co.

Cohones nie wybaczaTo jest po prostu cohones w pigułce![]()