Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Matko bosko, jakie to mma.pl żałosne. Ktoś tam w ogóle zagląda? Po co?
Gwoli wyjaśnienia - Jurasek tam jakieś swoje fantazje po jaraniu pisze i zacytuję:
Podczas gdy jest to normalny grób, gdzie złożono bezimienne zwłoki żołnierza pochowanego na cmentarzu Orląt we Lwowie. Kto jak kto, ale gość obdziargany w Warszawskie motywy powinien to wiedzieć.
nie moglem tak napisac, bo z reguly nie wypowiadam sie za innych :P nie wiem kto tam na ta strone wchodziLepiej by brzmiało "jakby to powstało na mma.pl to nikt by o tym nie wiedział", ale propsy. Chyba najwyższy czas założyć twittera, poezja jak można hejtować środowisko.
Kawul Ci kupil ;)Temat sztos, płaczę. Ale mam też pytanie, czy wiecie skąd się wzięło na moim tt +1,2K followersów?
Wiem :) pisałem Ci w innym temacieTemat sztos, płaczę. Ale mam też pytanie, czy wiecie skąd się wzięło na moim tt +1,2K followersów?
Nie myślałem, że to takie hop-siup. Dziękuję w takim razie, ale jak to się stało?Wiem :) pisałem Ci w innym temacie
Nie wiem ilu followersów mają inni zawodnicy, ale za tydzień jestem na Torwarze, jakby co mogę wejść za Trybsona@Dooży&Grooby kiedy walka z o pas KSW? Czy może extra fight z Kawulem?

Blackbeast jak zwykle niezawodny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Blackbeast jak zwykle niezawodny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Coś Ci nie wyszło.Bestia wchodzi na wyższy poziom i prosi się o wpierdol od Luke'a
Oh, wait...
![]()
Coś Ci nie wyszło.
Zdjęcie się nie wyświetla.
Bo masz konto na SherdoguU mnie się wyświetla

Bo masz konto na Sherdogu![]()

Będzie wpierdol od Caina.Może to chciał wkleić tamu siebie:
![]()
Dlaczego od Caina? Przecież to nie Michelle? :)Będzie wpierdol od Caina.
Będzie wpierdol od Caina.