Ile wy macie lat.

Jestem w topce najstarszych z tego co tu czytam. Jak sobie wyobrażę te 18-24 letnie gluty, które mi tu cisnęły zanim ich poignorowałem to japier.... :D

ehh internet.

Wyobraź sobie, że masz magistra 2 kierunków studiów na topowej technicznej uczelni, zarabiasz >20k, masz piękną kobietę i nowe mieszkanie, które niebawem zamienisz na dom, a w internecie wyzywa cię od najgorszych jakiś 23 letni szczoch po szychcie na magazynie, tego pokroju:

View attachment 47078

:juanlaugh:
Znowu ci chłopaki spod bloku bułkę do szkoły zabrali? Ale kwas :(

Jestem w topce najstarszych z tego co tu czytam. Jak sobie wyobrażę te 18-24 letnie gluty, które mi tu cisnęły zanim ich poignorowałem to japier.... :D

ehh internet.

Wyobraź sobie, że masz magistra 2 kierunków studiów na topowej technicznej uczelni, zarabiasz >20k, masz piękną kobietę i nowe mieszkanie, które niebawem zamienisz na dom, a w internecie wyzywa cię od najgorszych jakiś 23 letni szczoch po szychcie na magazynie, tego pokroju:

View attachment 47078

Nie zesraj się :lesnarhappy:

Rocznik 93.
Przygoda ze sportami walki zaczęła się dość wcześnie głównie ze względu na ojca i wujasa, ale tak na poważnie to, gdy właśnie mój śp. wuja (czarny pas w kyokushin karate) pokazał mi K1 i walki Ernesto Hoosta, Andy Hug'a, Bonyasky'ego itd. Później pojawił się Alistair Overeem, który wygrywał prawie wszystko jak leci i myślałem, że jest nie do zajebania. Pamiętam, jak w liceum czekaliśmy z ziomeczkiem na jego walkę z JDS, do której niestety nie doszło. Od tamtej pory odwieczny szacun dla The Reem'a.

Rocznik 93.
Przygoda ze sportami walki zaczęła się dość wcześnie głównie ze względu na ojca i wujasa, ale tak na poważnie to, gdy właśnie mój śp. wuja (czarny pas w kyokushin karate) pokazał mi K1 i walki Ernesto Hoosta, Andy Hug'a, Bonyasky'ego itd. Później pojawił się Alistair Overeem, który wygrywał prawie wszystko jak leci i myślałem, że jest nie do zajebania. Pamiętam, jak w liceum czekaliśmy z ziomeczkiem na jego walkę z JDS, do której niestety nie doszło. Od tamtej pory odwieczny szacun dla The Reem'a.
Rok młodszy ode mnie, ale historia SW taka sama :conorsalute:

ehh internet.

View attachment 47078

Pan Paweł obszczymurki :cmgkeepgoing:

26 wiosen, przygoda ze sportami walki zaczęła się w pewnym momencie, gdy jako 10-11 latek sobie przypomniałem, że za najmłodszych moich lat leciał w TV Dragon Ball Z i to było zajebiste, więc pobrałem wszystkie odcinki i wtedy uznałem, że chce być najlepszym fajterem w galaktyce. Niestety wtedy też miałem zerwane więzadła, co pokrzyżowało moje plany.

A tak na poważnie to MMA zainteresowałem się jak kuzyn bodajże w 2008 roku pokazał mi walkę Cro-Copa z Sappem i HL Cro-Copa na maxior.pl xD Du hast miich leciało w tle tego HL. :bleed:

@WsiowySmieszek szukasz psychologa czy psychoterapeuty? jakas szkole cie szczegolnie interesuje? Mozemy o tym wszystkim porozmawiac, przedyskutowac czy potrzebujesz farmakoterapii? I w jakim stanie sie znajdzujesz?
Z twojej aktywnosci na forum wnioskuje bardzo niska samoocene, bo 2 kierunki to robi srednio ogarniety magazynier. Serio Serio. Ale na spokojnie to przepracujemy. Napisz na priv.

P.S a zapomnialem, ze od razu leci lepa na ryj, bo chuju sam bylem magazynierem, nie kazdy ma tata i mama i pieniadz. Takze zapraszam przyjmę z otwartymi piesciami czy tam rekoma. Patrzac na twoja garde to chyba cos tam umiesz. Polecam siebie.

ehh internet.

View attachment 47078

W końcu garda odmładza

Najebany @Siedem stworzył temat w jednej ze swoich licznych alkofaz i rozbujał forumek jak zły :antonio:

@WsiowySmieszek szukasz psychologa czy psychoterapeuty? jakas szkole cie szczegolnie interesuje? Mozemy o tym wszystkim porozmawiac, przedyskutowac czy potrzebujesz farmakoterapii? I w jakim stanie sie znajdzujesz?
Z twojej aktywnosci na forum wnioskuje bardzo niska samoocene, bo 2 kierunki to robi srednio ogarniety magazynier. Serio Serio. Ale na spokojnie to przepracujemy. Napisz na priv.

P.S a zapomnialem, ze od razu leci lepa na ryj, bo chuju sam bylem magazynierem, nie kazdy ma tata i mama i pieniadz. Takze zapraszam przyjmę z otwartymi piesciami czy tam rekoma. Patrzac na twoja garde to chyba cos tam umiesz. Polecam siebie.
U @marcinos jak w MONAR - terapia szokowa :beczka:

ehh internet.

View attachment 47078

O kurwa co tu się dzieje? A ten znowu zaczyna swoje opowiastki o magazynierach. Taki dojrzały jesteś, a piszesz słowo "topka"? Trochę to nie pasuje do takiego dojrzałego inteligenta.
Jeszcze się kurwa brandzlujesz, ze poblokowales ludzi? Bo jesteś słaby psychicznie, jak napisałem kiedyś ze siedzisz w Choroszczy to zacząłeś wzywać moderatora, ponieważ wmawiam Ci chorobę psychiczną. Zwykła pizda jesteś, klasyczny przykład - kozak w necie pizda w świecie.
A teraz sobie wyobraź Pudziana, prostego chłopa, który zdobył popularność na jednym z bardziej niszowych sportów na świecie. Jak Ty go tam nazywasz "purpurowy zmarszczuch" i wyobraź sobie, ze on może Cię 20 razy kupić i sprzedać, a jedyne co Ty możesz to przyciąć mu krzewy w ogrodzie.

Obudź się. Wszyscy za Toba tęsknimy, jesli gdziekolwiek uda Ci sie przeczytać wiadomość to wiedz ze cala rodzina jak i koledzy z magazynu sa z Toba, odwiedzamy Cie codziennie, tu w choroszczy. Prosze Cie, obudz się...

Back