D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najgorsze jest to, ze wystarczylby samochod albo pociag, ale nie dam rady. Spoleczenstwo w Polsce coraz bardziej laickie to i sluby w Wielkim Poscie sie zdarzaja ;)
To udanej zabawy na weselu, wypij zdrowie hejterskiej bracii!:)Najgorsze jest to, ze wystarczylby samochod albo pociag, ale nie dam rady. Spoleczenstwo w Polsce coraz bardziej laickie to i sluby w Wielkim Poscie sie zdarzaja ;)
Ja też chyba sweter przyjebie, co by się zbratac z Fevela Krakowską :-D
Bedzie ci smutno w tej bluzie jak przejebiecie w sobote.Jednak doszliśmy do wniosku że bluza Legii będzie bardziej odpowiednia![]()
ee grają u siebie to nie bedzie tak źleBedzie ci smutno w tej bluzie jak przejebiecie w sobote.
Bedzie ci smutno w tej bluzie jak przejebiecie w sobote.
takWierzysz w to :-D
@defthomas Szefie wpadaj do Warszawy jutro, albo kogoś oddeleguj, bo szykuje się potężny zlot, a z administracji nikogo nie będzie:)
@Tidzej @Marcin Jabłoński @Wojsław Rysiewski ??Ja niestety odwołałem lot do PL na kilka godzin przed :( Może @Mateusz Smoter wpadnie bo będzie w Wawie :)
Wojsław w robocie będzie;)
Ale jako hardkorowiec mógłby wpaść na UFC :DWojsław w robocie będzie;)
NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA (NO JAK!) JECHAĆ DO WARSZAWY Z KRAKOWA NA SUPER GALĘ I IŚĆ SOBIE NA PIWO!Ale jako hardkorowiec mógłby wpaść na UFC :D
17:40 według rozpiski@SCStunner @DickNiaz o której będziecie na centralnym?
Jak favela szybko się nażre (a nie przewiduje innej możliwości) to możemy odebrać17:40 według rozpiski
Ja tez, i to na ostatnia chwile sie dowiedzialem praktycznie bo na gale mialem nie jechac. Cos nam sie jednak wysypalo i od wywiadow po gali bede sam.Wojsław w robocie będzie;)
Przyprowadź zawodników na zlot, pomożemy przy wywiadach.Ja tez, i to na ostatnia chwile sie dowiedzialem praktycznie bo na gale mialem nie jechac. Cos nam sie jednak wysypalo i od wywiadow po gali bede sam.
Nie ma chuja, jak biesiada to biesiada, najpierw wjeżdżają sajgonki, potem zupka, potem drugie, do tego piwko. 1h i 15minut to minimum.Jak favela szybko się nażre (a nie przewiduje innej możliwości) to możemy odebrać
Jakie piwo w Thienly koncesji nie majaPrzyprowadź zawodników na zlot, pomożemy przy wywiadach.
Nie ma chuja, jak biesiada to biesiada, najpierw wjeżdżają sajgonki, potem zupka, potem drugie, do tego piwko. 1h i 15minut to minimum.
Mnie nie przebijasz, za moje gesty wsadzali mnie w RadomiuEj dobra panowie, tylko jest jedna sprawa. Bo ja wykonuję dziwne ruchy w trakcie walk diazów, połączenie padaczki i tańca. To normalne zjawisko, nie resuscytujcie mnie

CZO? WAT? Chinol bez browara? Zasmucasz mnie srogo Przemku:(Jakie piwo w Thienly koncesji nie maja
No to widzimy się w roomie! :)Ja tez, i to na ostatnia chwile sie dowiedzialem praktycznie bo na gale mialem nie jechac. Cos nam sie jednak wysypalo i od wywiadow po gali bede sam.
Luz, kibicującym Diazowi wybaczę wszystko. Jak mówił MuraS powinniśmy dać radę Was odebrać.Ej dobra panowie, tylko jest jedna sprawa. Bo ja wykonuję dziwne ruchy w trakcie walk diazów, połączenie padaczki i tańca. To normalne zjawisko, nie resuscytujcie mnie
A jak te bandyty chcą pić w metrze?Jakie piwo w Thienly koncesji nie maja

To lokal dla studentów, a nie patologii. Jak chcesz się delektować to na 3 miesiące przed Modesta trzeba zarezerwować.CZO? WAT? Chinol bez browara? Zasmucasz mnie srogo Przemku:(