Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

@VaeVictis wsiadaj w samolot w sobotę z rana i przylatuj do Warszawy na gruby melanż. Będzie:
a916844524befa25576bfc7ef2517159.jpg

@VaeVictis wsiadaj w samolot w sobotę z rana i przylatuj do Warszawy na gruby melanż. Będzie:
a916844524befa25576bfc7ef2517159.jpg
Najgorsze jest to, ze wystarczylby samochod albo pociag, ale nie dam rady. Spoleczenstwo w Polsce coraz bardziej laickie to i sluby w Wielkim Poscie sie zdarzaja ;)

Najgorsze jest to, ze wystarczylby samochod albo pociag, ale nie dam rady. Spoleczenstwo w Polsce coraz bardziej laickie to i sluby w Wielkim Poscie sie zdarzaja ;)
To udanej zabawy na weselu, wypij zdrowie hejterskiej bracii!:)

@defthomas Szefie wpadaj do Warszawy jutro, albo kogoś oddeleguj, bo szykuje się potężny zlot, a z administracji nikogo nie będzie:)

Wojsław w robocie będzie;)
Ja tez, i to na ostatnia chwile sie dowiedzialem praktycznie bo na gale mialem nie jechac. Cos nam sie jednak wysypalo i od wywiadow po gali bede sam.

Ja tez, i to na ostatnia chwile sie dowiedzialem praktycznie bo na gale mialem nie jechac. Cos nam sie jednak wysypalo i od wywiadow po gali bede sam.
Przyprowadź zawodników na zlot, pomożemy przy wywiadach.
Jak favela szybko się nażre (a nie przewiduje innej możliwości) to możemy odebrać
Nie ma chuja, jak biesiada to biesiada, najpierw wjeżdżają sajgonki, potem zupka, potem drugie, do tego piwko. 1h i 15minut to minimum.

Przyprowadź zawodników na zlot, pomożemy przy wywiadach.

Nie ma chuja, jak biesiada to biesiada, najpierw wjeżdżają sajgonki, potem zupka, potem drugie, do tego piwko. 1h i 15minut to minimum.
Jakie piwo w Thienly koncesji nie maja

Ej dobra panowie, tylko jest jedna sprawa. Bo ja wykonuję dziwne ruchy w trakcie walk diazów, połączenie padaczki i tańca. To normalne zjawisko, nie resuscytujcie mnie
Luz, kibicującym Diazowi wybaczę wszystko. Jak mówił MuraS powinniśmy dać radę Was odebrać.

Jakie piwo w Thienly koncesji nie maja
A jak te bandyty chcą pić w metrze? :o o:

Back