D
Deleted member 2903
Guest
Cóż za komplement:DTo lokal dla studentów, a nie patologii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cóż za komplement:DTo lokal dla studentów, a nie patologii.
10 razy 14 złotych to nie jest dobry rachunekMam nadzieję, że ten chinol jest na tyle dobry, aby zrekompensować brak alkoholu. Ewentualnie możemy wnieść swój. Przecież nie dojebią się do bandy 10 chłopa robiących dobry rachunek.
Przystawka, zupa i główne za 14 zł? SUPER :D A podobno Warszawa taka droga.10 razy 14 złotych to nie jest dobry rachunek
To jakiej 30 złotych, ale to raczej przesada brać to wszystko, bo nie zjecie.Przystawka, zupa i główne za 14 zł? SUPER :D
Odważne słowaTo jakiej 30 złotych, ale to raczej przesada brać to wszystko, bo nie zjecie.

To jakiej 30 złotych, ale to raczej przesada brać to wszystko, bo nie zjecie.
Jestem rozczarowany. Jakbyś zmienił zdanie to zapraszamy. Miło by było się poznać.Ja raczej w zaciszu domowym.
Nie byłbym taki pewienTo jakiej 30 złotych, ale to raczej przesada brać to wszystko, bo nie zjecie.

Jutro się przekonamy. Już widzę to, nie zjem tego, za dużo, po co to zamawiałem.

98 ja i masu 99. Orest prawie lhw juz. Zuberek ponad 100kgTam chyba nawet nikogo nie ma teraz co w królewskiej śmiga
11598 ja i masu 99. Orest prawie lhw juz. Zuberek ponad 100kg
Dzisiaj 93.7, ale wpierdoliłem teraz takiego schabowego, że pewnie już 114kg98 ja i masu 99. Orest prawie lhw juz. Zuberek ponad 100kg
Słabo to wygląda, muszę ściągnąć kumpla 125 kg żebyśmy godnie wyglądali a nie jak pizdeczki.98 ja i masu 99. Orest prawie lhw juz. Zuberek ponad 100kg

Właśnie, wstyd mi przynosicie chudzielcy.Słabo to wygląda, muszę ściągnąć kumpla 125 kg żebyśmy godnie wyglądali a nie jak pizdeczki.![]()

Z Piwpaw na foksal do city 300 metrówPanowie w razie czego to ogarnąłem wszystkie miejscówki z żarłem już po przyjeździe do Warszawy na trasie Metro Wilanowska,a PiwPaw.Do tego Warszawiaki nas oszukali...Z PiwPaw do City24 jest kilomter.Przecież pokonanie takiej trasy zajmie nam kilka godzin dlatego uwzględniłem postoje na zakup alko czy też dopakowanie,oczywiście brzucha.Na trasie są uwzględnione także bukmacherzy naziemni gdyby ktoś chciał wrócić ze stolicy bogatszy o kilka milionów.Co do City24 to mam nadzieje,że nie tylko w nazwie ma "24" i kuchnia jest czynna dopóki nie wyjdziemy![]()
JEZUS MARYJA, CO MY ZROBIMY Z MASU?! Trzeba będzie zadzwonić po taxe....Z PiwPaw do City24 jest kilomter.
Tak już lepiej.Z Piwpaw na foksal do city 300 metrów