D
Deleted member 2903
Guest
Ale po chuj kamera? What's happend in Vegas stays in Vegas. Foto grupowe styknie.Będzie ktoś miał kamerę?
Wolalbym nie brać z firmy bo zamierzam się srodze upodlić...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale po chuj kamera? What's happend in Vegas stays in Vegas. Foto grupowe styknie.Będzie ktoś miał kamerę?
Wolalbym nie brać z firmy bo zamierzam się srodze upodlić...
Co to jest kurwa kardigan?kardigan
Ja też nie wiem, ale wstyd mi było spytać :DCo to jest kurwa kardigan?
Co to jest kurwa kardigan?
Rozpinany sweter dla dziadkówJa też nie wiem, ale wstyd mi było spytać :D
Odzienie.Co to jest kurwa kardigan?
zespół muzyczny taki...Co to jest kurwa kardigan?
Jeden z członków zespołu. Bo ich jest kilkoro więc są Kardigans.zespół muzyczny taki...
I na zdjęciu grupowym nie będzie problemu z identyfikacją, same plusy.Przynajmniej jak ktoś będzie mi chciał wyjebać to nie będzie musiał pytać o nick tylko zrobi to znienacka.
To nie kardigan, to sweter z guzikami.Naprawdę Andrzejku? Naprawdę?...
![]()
Jest szafa kiszczaka i fapfolder StuneraNaprawdę Andrzejku? Naprawdę?...
![]()
Cytując Indianę Jonesa: "To nie rocznik, to przebieg"Jeśli Kardaszian, to tylko Kim z wielką dupą![]()
Jaki obrzydliwy fotomontaż!Naprawdę Andrzejku? Naprawdę?...
![]()
Klacz czy kobyła to i tak jedna świnia.Kardasziankę to bym porobił. Klacz konkretna.
Mam taki. Tylko nie wiedziałem, że to Kardigan :)![]()
Pozdro ignoranci modowi :D
W latach 70. coś na siebie włożyłem, a może nie włożyłem. Z daleka wyglądała jak bluza. A zdjęcia to fałszywki. Jak włożyłem, to dlatego, że wtedy był modny. Ale nie włożyłem. A moderzy blogowi są gorsi od ubecji.Jaki obrzydliwy fotomontaż!
Zafarbowales włosy?![]()
![]()
Pozdro ignoranci modowi :D
Tak i zredukowałem 20 kg :)Zafarbowales włosy?
Niezłą presje spotkanie z forumowiczami wywarło.Tak i zredukowałem 20 kg :)
Żuberek ma sraczkę, Ty masujesz, ja chudnę, Orest chudnie, a Charles kupuje ciuszki w TK Maxie.Niezłą presje spotkanie z forumowiczami wywarło.
Tyle kompleksów na jednym forumŻuberek ma sraczkę, Ty masujesz, ja chudnę, Orest chudnie, a Charles kupuje ciuszki w TK Maxie.

kradnie*a Charles kupuje ciuszki w TK Maxie.
Chyba 40, gość nie waży więcej niż 60kg:DTak i zredukowałem 20 kg :)