Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dajemy kurwa radę
Pozdro w chuj panowie!
Gienek wygląda jak pączek w maśle:) Smutłem ale forumowe spotkania zawsze cieszą:)Dajemy kurwa radę
Hm, to jest chyba marynarka imitujaca kardigan albo kardigan imitujacy marynarkę. Nie wiem co o tym myśleć.
Albo imitacja kardiganu imitującą marynarkę.Hm, to jest chyba marynarka imitujaca kardigan albo kardigan imitujacy marynarkę.
Niehejtuje.Panowie proszę nie hejtować bo sytuacja rodzinna i nie uśmiecha mi się tłumaczyć i czytać głupot: właśnie dostałem info, że muszę zostać w Krakowie. Bardzo żałuje, nie jadę:(
A co jeśli to jest imitacja Kawula mająca na sobie imitacje imitacji kardiganu imitujaca imitacje marynarki?Albo imitacja kardiganu imitującą marynarkę.
Wygrałeś :DA co jeśli to jest imitacja Kawula mająca na sobie imitacje imitacji kardiganu imitujaca imitacje marynarki?
W każdym razie, jutro będę prawdziwy ja, w prawdziwym kardiganie!Wygrałeś :D
Damyyy radęteraz nie dam rady tego zliczyc #jeszczejedejedenrax
Komu przekazujesz obowiązek wypełnienia zakładu ?Panowie proszę nie hejtować bo sytuacja rodzinna i nie uśmiecha mi się tłumaczyć i czytać głupot: właśnie dostałem info, że muszę zostać w Krakowie. Bardzo żałuje, nie jadę:(
Nikomu-co się odwlecze:) Chyba ze chcesz się chełpić bez mojego udziału to komuś przelew mogę zrobić:)Komu przekazujesz obowiązek wypełnienia zakładu ?
W kalendarzu wyjebałem epickie przypomnienie, że wisziszNikomu-co się odwlecze:) Chyba ze chcesz się chełpić bez mojego udziału to komuś przelew mogę zrobić:)
Ja nawę supełek zawiązałem:(W kalendarzu wyjebałem epickie przypomnienie, że wiszisz
Warszawa pracuje
Robię się na bóstwo u barbera. Szkoda, że to bóstwo to Bachus.