Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Będą trzy dodatkowe rzuty, mało brakło i by było po ptokach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Będą trzy dodatkowe rzuty, mało brakło i by było po ptokach.
W następnej walce będzie walczył Polak!Robert Baran dziś o brąz będzie walczył? Bo ja na telefonie co chwilę przełączam rzut oszczepem/zapasy i nie ogarniam już
Maria to na 3 kolejnych IO miała najlepsze rzuty w eliminacjach, a skończyło się 4 i 2 miejscem... mistrzyni, ale tylko eliminacjiRzut sezonu musiał się trafić w eliminacjach![]()

Azer z Gruzji dużo cięższy...Baranowi to vhyba sporo brakuje do górnego limitu wagi, podejrzewam że jakieś 110 kg to max co wnosi
Nie turystka, bo jednak weszła do finału... a turyści nie, a inna Polka nie weszła a pobiła rekord Polski 3.57,5...kolejna turystka na 1500m, masakra, ja nie wiem jak z takimi czasami/wynikami nasza ekipa się na IO załapała, przecież to jest przepaść
kolejna turystka na 1500m, masakra, ja nie wiem jak z takimi czasami/wynikami nasza ekipa się na IO załapała, przecież to jest przepaść
ok. 115 kg, ale to i tak 10 kg poniżej limitu s Azer to pewnie nawet coś zbijał...Baranowi to vhyba sporo brakuje do górnego limitu wagi, podejrzewam że jakieś 110 kg to max co wnosi
Drugi raz na tych IO!Przecież w finale pobiła rekord życiowy. No sorry, ale tempo 3:51 przekracza możliwości polskich biegaczek. To absolutnie nie była turystyka.
Czyli przepaść i turystykaPrzecież w finale pobiła rekord życiowy. No sorry, ale tempo 3:51 przekracza możliwości polskich biegaczek. To absolutnie nie była turystyka.