Igrzyska Olimpijskie 2024

Będą trzy dodatkowe rzuty, mało brakło i by było po ptokach.
Screenshot_2024-08-10-20-09-14-924~2.jpg

Aż tak mało nie 0,5 m zapasu było, ale niestety Maria z każdym rzutem bliżej a rywalki się poprawiały... z 3,5, już 8. po 3 kolejkach...

Robert Baran dziś o brąz będzie walczył? Bo ja na telefonie co chwilę przełączam rzut oszczepem/zapasy i nie ogarniam już

Teraz w finale na 1500 m Klaudia Kazimierska, ale tylko co najwyżej po PB... bo życiówka powyżej 4 minut...

kolejna turystka na 1500m, masakra, ja nie wiem jak z takimi czasami/wynikami nasza ekipa się na IO załapała, przecież to jest przepaść

kolejna turystka na 1500m, masakra, ja nie wiem jak z takimi czasami/wynikami nasza ekipa się na IO załapała, przecież to jest przepaść
Nie turystka, bo jednak weszła do finału... a turyści nie, a inna Polka nie weszła a pobiła rekord Polski 3.57,5...

Przecież w finale pobiła rekord życiowy. No sorry, ale tempo 3:51 przekracza możliwości polskich biegaczek. To absolutnie nie była turystyka.

Back