VitoC
UFC Featherweight
W finale na 10.000 biała Włoszka ze srebrnym medalem. Jeszcze się bronimy przed Afryką.
Tymczasem Francuzka zemdlała i trzeba było ją znieść zza szmaty jak na Grand National.
chłop z covidem dał rade, a tu takie rzeczy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W finale na 10.000 biała Włoszka ze srebrnym medalem. Jeszcze się bronimy przed Afryką.
Tymczasem Francuzka zemdlała i trzeba było ją znieść zza szmaty jak na Grand National.

Bo był w pełni zaszczepiony!chłop z covidem dał rade, a tu takie rzeczy![]()
Oczywiście, że się rozpocznie. Obok repasaży, dyskusje o stanie polskiego sportu są naszą specjalnością. I tak jak zawsze wielki chuj z tego będzie. Zamiast ciągle dyskutować to przydałoby się nakreślić jakiś plan i konsekwentnie go realizować.mam nadzieję, że po tych igrzyskach rozpocznie się jakaś dyskusja o stanie naszego sportu ogółem
Brazylijki w spodenkach w finale IO w siatkówce plażowejDla mnie i tak Kanadyjki są zwyciężczyniami![]()

To jest jakiś tak kuerwsko przykry chichot losu że ten mudzin zlał naszego na ktorego NASZ POLSKI ZWIĄZEK ZAPASÓW weidentnie wyklada lache i w dodatku TEN SAM KURWA MUDZIN teraz czegos rości sobie od POLSKI....
PS> JEBAC KURWY ZE ZWIAZKU ZAPASOW

weszlo.com

Algierczyk ze złotem...
Rodowicie bułgarskie nazwisko Karlos Nasar? To Bułgarzy już nawet kupują sztangistów czy jak? To jakby Chińczycy naturalizowali Szwedów do pingponga![]()
Spain beat hosts France in eight-goal Olympic football final | #Paris2024 #Olympics
Spain beat France after extra time to win gold medal in thrilling football final | #Paris2024
![]()

Od 32 lat już nie... A Hiszpanie pierwsze złoto od IO z Barcelony w piłce nożnej.To Polska nie gra w gałę na Igrzyskach?![]()
![]()
Japan win breakdancing gold at the Paris Olympics | #Paris2024 #Olympics
Paryż 2024: rozdano pierwsze w historii medale w breakingu
Ami Yuasa została w Paryżu mistrzynią olimpijską w debiutującym w programie igrzysk breakingu. Japonka pokonała w finale Litwinkę polskiego pochodzenia Dominikę Baniewicz 3:0. Brąz dla Chinki Liu Qingyi. Polki nie startowały.
![]()
Medal z polskim akcentem i historyczne złoto dla Japonii w breakingu
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
Taki taniec wyginaniec, ale żeby od razu dawać złote medale z IO...
Japonka b-girl Ami pierwszą złotą medalistką w breakingu | Finał i walka o 3. miejsce #Paris2024nie no zajebiście tam tańcują ale nie wiem mnie to jakos bawi cholernie w sensie że mi sie to nie zgrywa do rywalizacji sportowej ale ok niech tańcują - nikomu krzywsdy nie robia ogólnie spoko bity nawet hahaha

Ten brak stabilizacji boli najbardziej - bazujemy na zrywach i złotych pokoleniach. Właściwie tylko w siatkówce udało się zbudować system, który działa płynnie i raczej nie mamy dziur jeśli chodzi o zastępowanie starszych zawodników.w Tokio zawiodły sporty poboczne. Tylko 5 z 14 medali było poza lekkoatletyką. Teraz jest odwrotnie,