Rododendron
UFC Light Heavyweight
Kurwa, zdrowa Johnson-Thompson to jest też klasa lekkoatletka. Ostatnie sezony gorsze, ale naznaczone kontuzjami, sam myślałem, że już powoli zjazd do bazy, a tutaj równa walka z Thiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda, że nie oglądałem. Dwa gole FerminaPiękny ten finał piłkarski, lepszy niż większość meczy na EURO.

Ja też odpuściłem. Teraz żałuję.Szkoda, że nie oglądałem. Dwa gole Fermina![]()
I tak gładko to weźmieKurla nie obejrze..tak jak Szeremety

jaki wy w tej hiszpanii macie wspaniały piłkarski rok.5-3
Co za wyrzut bramkarza Hiszpanów.
Przede wszystkim to nie jest sport to taniec, więc tym bardziej dziwne, że się w ogóle pojawił na igrzyskach.Break dance w Los Angeles już nie będzie. Zainteresowanie tym "sportem" błyskawicznie spadło, jeszcze przed Tokio było wielkie halo, że IO muszą się rozwijać na nowe dyscypliny i inne takie pierdololo. Może to i prawda, ale break dance okazał się totalną porażką. Sporty z notami za styl (czyli wybitnie subiektywne) są najgorsze dla popularyzacji, bo nikt tej punktacji nie rozumie i nie będzie marnował czasu, aby się tego choćby trochę nauczyć.
A w Polsce skaczą... takW trójskoku mężczyzn trzech Kubańczyków na czele, ale żaden nie reprezentuje Kuby![]()

F-F-FATALITY!Pewnie po tym nokaucie wycofają taekwondo z igrzysk a w to miejsce wstawią pole dance albo twerking …
![]()
w keczłejt!Do KSW go!!!
Wybór wydaje się oczywistyBieg na 10.000 metrów, ale akurat mecz o brązowy medal w siatkówce plażowej kobiet![]()

Szkoda DejkaMocarne Stany zweryfikowane w zapasach, Japonia rządzi.
Bieg na 10.000 metrów, ale akurat mecz o brązowy medal w siatkówce plażowej kobiet![]()

Jeszcze skok w dal kobiet może konkurowaćnajlepszy
![]()
Przede wszystkim to nie jest sport to taniec, więc tym bardziej dziwne, że się w ogóle pojawił na igrzyskach.
A co do wywiadu Pani kolarki to zero zdziwienia, podejrzewam, że sporo związków sportowych w tym kraju działa na takich zasadach. Byle by kasa dla działaczy się zgadzała, a reszta jakoś tam będzie. To wszystko jest do totalnego zaorania, mam nadzieję, że po tych igrzyskach rozpocznie się jakaś dyskusja o stanie naszego sportu ogółem, bo na następnych będzie lipa.

skok o tyczce, trójskok i krótkie dystanse w bieguJeszcze skok w dal kobiet może konkurować

Najśmieszniejsze jest, że w tym break dance do finału dostała się 17-letnia etniczna Polka w barwach Litwy.
Poza tym może musimy kupić jakiegoś trójskoczka z Kuby.