Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Jak się on nazywa ?!z kim?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak się on nazywa ?!z kim?![]()
Kacper MerkJak się on nazywa ?!

Spotkać go o 4 rano podpitego wracającego z miasta kiedy go ręka świerzbi to musi byc wątpliwa przyjemność!!View attachment 105708
View attachment 105701
View attachment 105703
View attachment 105706
Tutaj @Prorok Izajasz wynoszony do góry przez 5x mistrza olimpijskiego!![]()
View attachment 105705
View attachment 105707
View attachment 105710
5x złoto (08,12,16,20,24) (-130 kg)!!!
![]()
Ten drugi to też Kubańczyk, a startuje dla Chile, bo nie mógł w mistrzostwach Kuby pokonać Lopez i jeździć na zawody międzynarodowe przez toView attachment 105708
View attachment 105701
View attachment 105703
View attachment 105706
Tutaj @Prorok Izajasz wynoszony do góry przez 5x mistrza olimpijskiego!![]()
View attachment 105705
View attachment 105707
View attachment 105710
5x złoto (08,12,16,20,24) (-130 kg)!!!
![]()

Ja stawiam na brittani Brown!!Gabby Thomas rozpierdala teraz![]()
A mógł wystartować na zawodach w Polsce i zostaćTen drugi to też Kubańczyk, a startuje dla Chile, bo nie mógł w mistrzostwach Kuby pokonać Lopez i jeździć na zawody międzynarodowe przez to
to byśmy mieli teraz medal olimpijski w zapasach, bo chyba warunki mamy lepsze niż takie Chile tylko raczej brakuje zawodników na takim poziomie...W dupę niech se wsadzi przebierany medal !! Wystarczy że jednego uchodźcę co na pontonie przypłynął ukradli do kadry!!A mógł wystartować na zawodach w Polsce i zostaćto byśmy mieli teraz medal olimpijski w zapasach, bo chyba warunki mamy lepsze niż takie Chile tylko raczej brakuje zawodników na takim poziomie...

Dobrze się ogląda te sprinty. No i skok w dalFinał na 200m babek. Ależ poślady mają sprinterki![]()

Po to się lekką oglądaDobrze się ogląda te sprinty. No i skok w dal![]()

A taka ciekawostka Wilfredo Leon, syn zapaśnika i siatkarki...W dupę niech se wsadzi przebierany medal !! Wystarczy że jednego uchodźcę co na pontonie przypłynął ukradli do kadry!!
Dzięki Anita za wszystko!
Trzy ostatnie lata to pasmo kontuzji, pożegnanie się medalem byłoby piękne, ale szacunek w chuj za reprezentowanie naszego kraju!![]()

Skok w dal ominąłem. Z tą konkurencją kojarzy mi się od razu Fatima DiameDobrze się ogląda te sprinty. No i skok w dal![]()

Byłem tam niedawno, ogólnie to poza zagranicznymi drogimi hotelami to chaty z drewna i blachy falistej. A cała wyspę objedziesz rowerem w jeden dzień jak się uprszesz. Pięknie nam idzie.Saint Lucia powiększa przewagę nad nami w klasyfikacji medalowej![]()