JigoroKano
KSW Featherweight
Takie turystki to rozumiem
Fajna. Ciekawe o co chodzi z ta atmosferą ^^

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Takie turystki to rozumiem

Przeorali ja na gangbangu także igrzyska udane !Fajna. Ciekawe o co chodzi z ta atmosferą ^^![]()
![]()
Nie no bez przesady to jest Argentyna nie jakis Pakistan.... A tak zupełnie powaznie to hmmm no myślę, że dałaby rade mnie zdekoncentrować w tej wiosce olimpijskiej i mógłbym medal przejebac żeby ją tam pogłaskać hahahahPrzeorali ja na gangbangu także igrzyska udane !

Genetyki nie oszukaszjebane usa kurwa ile tych złotych jeszcze zdobędą
Pierdole czemu Polacy tak nie mogą biegać

ParagwajNie no bez przesady to jest Argentyna nie jakis Pakistan.... A tak zupełnie powaznie to hmmm no myślę, że dałaby rade mnie zdekoncentrować w tej wiosce olimpijskiej i mógłbym medal przejebac żeby ją tam pogłaskać hahahah

On będzie biegał też dłuższe nie? Prześladuje go ten Kerr na 1500 ostatnio, a Amerykanin niespodzianka w chujJakob Ingebrigtsen (NOR) bez medalu na 1500 m! 3x biegi poniżej 3.28.00
Całe życie w kilku słowach.zabrakło tych kilku centymetrów

Te 5cm to podsumowanie tych igrzysk, tyle szans medalowych już poszło się jebać. Ciężko będzie uniknąć najgorszego występu w historii.5 cm zabrakło Anicie. Ale pech. Ale to i tak lepiej niż można się było spodziewać. Świetny występ
po Drwalu!O której Phelps płynie ???!

z kim?Anita jak pione zbiła z tym szczypiorem Merkiem to mu prawie rękę złamała!!