Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze kajakarze pewnie coś dorzucą...Siatkarze, Kaczmarek, Mirosław.
Zostały trzy realne szanse na medal, plus niespodzianki.
Bo LN w sezonie IO to powinien być tylko etap przygotowań do najważniejszej imprezy 4 lecia (teraz 3 lecia) a sam celWołosz pewnie znowu będzie wyzywać hejterów? Albo znowu zacznie się gadka, że to młody zespół na dorobku? Akurat. Zapewne wielu kibiców dało się wpuścić w maliny. Liga Narodów to jednak zupełnie inne granie.
Chyba tylko na IO... bo chyba nie w samej siatkówceOho, już się zaczyna. Smarzek zaczyna gęgać o braku doświadczenia![]()

Nawet 10-4W 3 secie od 10-5 do 20-25...
![]()
Bardziej chodziło mi że tylko dały nadzieję... a później to sp... gładkoNawet 10-4
Mam swoją mocną opinię o kobiecym sporcie, nawet kobiety wolą oglądać rywalizację mężczyzn.Te androgeny w boksie to stara śpiewka. Media grzeją temat, bo już zapomniały o Semenyi i ekipie z Rio. Osiem lat to szmat czasu w epoce tiktoka. Zobaczymy ile androgenów zakwalifikuje się do boksu kobiet w L.A. 2028. Szkoda sobie strzępić ryja, wystarczy poczekać cztery lata i narracja może się szybko zmienić.

Ja tam czasem lubię sobie pooglądać sport kobiet, ale tylko ze względów estetycznych (siatkówka plażowa (gdzie nawet stroje nie mogą być dowolne, z wyjątkiem muslimekMam swoją mocną opinię o kobiecym sporcie, nawet kobiety wolą oglądać rywalizację mężczyzn.
Sport ogląda się dla najsilniejszych/najzwiniejszych/najszybszych na świecie. Kobieta nie będzie naj
Jeszcze tą siatkówkę kobiet i tenis ale reszta...
Może dzięki męskim kobietom zostanie zaorany temat kobiecego sportu![]()
), czy piłka ręczna plażowa, tenis, La itd.) wybrane dyscypliny czy np. zawodniczki
kobiety może też tak robią, takie mecze ligowe siatkarzy, wysokie młode i sprawne chłopiska (+180)
Dla wyników to oglądało się taki młot kobietJa tam lubię kobiecą lekkoatletyke, ale tylko w niewielkim stopniu za wyniki
Bardziej za wizualną stronę sportu![]()

Jeszcze w kajakarstwie coś powinno wpaść. I Kałucka mam nadzieję, że brąz wywalczy.Siatkarze, Kaczmarek, Mirosław.
Zostały trzy realne szanse na medal, plus niespodzianki.
Imputujesz mi jakieś lgbtqwerty czy transgrubosc?Bo się identyfikujesz?
Grube, ale za to silniejsze niż przeciętny Janusz, bo te nie trenujące, to są tylko grube...
Transgrubość... o tym jeszcze chyba nie słyszałemImputujesz mi jakieś lgbtqwerty czy transgrubosc?

Pewnie przeglądali nasze posty z tematu "Igrzyska olimpijskie 2024"Jakim cudem DWÓCH komentatorów Eurosportu nie widziało kontuzji Belga, który biegł na środkowym torze? Na co oni patrzą w tych kabinach? "Nie widzieliśmy co się stało". Nosz Stevie Wonder by to zauważył...

Medal poza zasięgiem, ważne żeby się godnie pożegnać z kibicami.Pora odpalić bezpośrednią transmisję rzutu młotem, jazda Anita! Po brąz!
Chyba jak se kupi samoopalacz!!Pora odpalić bezpośrednią transmisję rzutu młotem, jazda Anita! Po brąz!
Nic w nic żadnym grubym babom imputować nie zamierzamImputujesz mi jakieś lgbtqwerty czy transgrubosc?