Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Jaki kon jest każdy widzi!!No i skończyła w swojej grupie jako przedostatnia, wyprzedzając gościa z USA co został zdyskwalifikowany... taka tam wycieczka była i to z koniem, czyli pewnie nie tania...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaki kon jest każdy widzi!!No i skończyła w swojej grupie jako przedostatnia, wyprzedzając gościa z USA co został zdyskwalifikowany... taka tam wycieczka była i to z koniem, czyli pewnie nie tania...

Dziś 21:30, Polaczki ich pocisną!@Cassius42 dziś ćwierćfinały 3x3? Jakieś szanse są ze ta Litwę pociśniemy
@Cassius42 dziś ćwierćfinały 3x3? Jakieś szanse są ze ta Litwę pociśniemy
Dzięki Holendrom to gramy dalej i słabym Amerykanom
W czwartek (1.08) dostaliśmy bęcki... 12:21
Będzie trudno POL (2-5) a LTU (4-3) my obok USA (2-5) i CHN (1-6) nie wygraliśmy tu z nikim... ale to kosz 3x3 czyli może zdecydować dyspozycja dnia... ale chyba bym na naszych jednak specjalnie nie liczył... w tych play-ins
Dzięki Holendrom to gramy dalej i słabym Amerykanom
W czwartek (1.08) dostaliśmy bęcki... 12:21
Będzie trudno POL (2-5) a LTU (4-3) my obok USA (2-5) i CHN (1-6) nie wygraliśmy tu z nikim... ale to kosz 3x3 czyli może zdecydować dyspozycja dnia... ale chyba bym na naszych jednak specjalnie nie liczył... w tych play-ins
obrony poza obręczą to on ma 0.Ale szybki na nogachZiomek co siedzi mocno w 3x3 mówił, że tamten mecz odpuścili- później grali z Chinami których musieli pocisnąć jeśli w ogóle myśleli o przejściu dalej, plus zauważyłem że ogólnie o tych wcześniejszych godzinach im nie szło... ale też w sumie nie mam oczekiwań- i w tym cała 'nadzieja' :) tego Boguckiego to wydaje mi się że sam bym pocisnął 1 on 1obrony poza obręczą to on ma 0.
no to zobaczymy tylko coś za dużo tych porażek, a dzięki tylko Holandii jeszcze jesteśmy na tych IO...
Niestety nie zrobiła...
View attachment 105482
Wolniej niż w 1/2... a taka AUS dużo szybciej... w El. miała 2 czas, w 1/2 miała 3, a finale dopiero 5... faworytka do raczej pewnego medalu kończy bez, a ma 32 lata, PB 23,95 z tego roku dałby srebro, ale że ten basen jest podobno wolniejszy to i tak powinien być chociaż brąz
![]()
I tak i nie, ja podzielam Twoją opinie, ale ten ziomek ze środowiska już po tym meczu z Chinami mowil że pewny awans, dziś na meczu z Łotwą komentator też mówił że nasi już zakładają że wchodzą z 6 wiec oszczędzają siły na wieczór...dla mnie to dziwne i też nie rozumiem jak można odpuszczać 3. czy 4. mecz igrzysk, nie mając pewności awansu, tak ludzie ze środowiska trochę inaczej to odbierali... No i jednak amerykanie od kilku meczy grali w 3, wiec bardziej zmęczeni, a i w 4 nie przeszliby tak grających HolendrówAle szybki na nogachno to zobaczymy tylko coś za dużo tych porażek, a dzięki tylko Holandii jeszcze jesteśmy na tych IO...
jednak 3x3 wydaje się bardziej europejską dyscypliną, ale zobaczyłbym taki mecz o "platynowy" medal pomiędzy mistrzami olimpijskimi a trio Durant, Edwards i Ja Morancik, może Adebayo bym im dal na czwartego... ale bym oglądał 
Akurat tutaj jedno z rodziców pochodzi z JaponiiAbdul Hakim Sani Brown bardzo to japońskie
![]()

Bo 3x3 to taka koszykówka, jak piłka nożna do futsalu, najlepsi i najlepiej zarabiający wiadomo gdzie grają...I tak i nie, ja podzielam Twoją opinie, ale ten ziomek ze środowiska już po tym meczu z Chinami mowil że pewny awans, dziś na meczu z Łotwą komentator też mówił że nasi już zakładają że wchodzą z 6 wiec oszczędzają siły na wieczór...dla mnie to dziwne i też nie rozumiem jak można odpuszczać 3. czy 4. mecz igrzysk, nie mając pewności awansu, tak ludzie ze środowiska trochę inaczej to odbierali... No i jednak amerykanie od kilku meczy grali w 3, wiec bardziej zmęczeni, a i w 4 nie przeszliby tak grających Holendrówjednak 3x3 wydaje się bardziej europejską dyscypliną, ale zobaczyłbym taki mecz o "platynowy" medal pomiędzy mistrzami olimpijskimi a trio Durant, Edwards i Ja Morancik, może Adebayo bym im dal na czwartego... ale bym oglądał
![]()