Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Teraz to drewno Wójcik ?? Może wyklinczuje medal!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W łóżku musi być jeszcze lepsza!! Ehh ..Brawo! Te kocie ruchy!![]()
Oj kolego... czyżby szykował się nowy awatarW łóżku musi być jeszcze lepsza!! Ehh ..

Zajebisty ma mental!! Te piłkarskie przygłupy i inne pizdy co przegrywają już w szatni moga się od niej uczyć!! Wychodzę i rozjebie wszystkich , piękne ma podejście!!Szeremeta: robię swoją robotę, liny to mój świat![]()
![]()
Zobaczymy jak pójdzie jej z tą małą utytułowaną Filipinką (158 cm) ale już 32 letnią, srebrną z Tokio ale z wagi -52...Zajebisty ma mental!! Te piłkarskie przygłupy i inne pizdy co przegrywają już w szatni moga się od niej uczyć!! Wychodzę i rozjebie wszystkich , piękne ma podejście!!
Zobaczymy jak pójdzie jej z tą małą utytułowaną Filipinką (158 cm) ale już 32 letnią, srebrną z Tokio ale z wagi -52...
Tutaj wywiad z 24.07...
"Jestem spokojna, nie denerwuję się i jadę po medal!"
Ta Szeremeta to polka nasza rodaczka jest?Mamy medal w boksie!!! ŁAAAAAAAAAA!!!!!!!!![]()

Jak wysoki szczupły Panamczyk...Ja pierdole jakaa paskuda, nasza to przy niej Paris Hilton!! Jedziesz Ela !!! Na pełnej kurwie!!!

Powinni sprawdzic bo na pewno ma kutasa pomiędzy nogami!!Jak wysoki szczupły Panamczyk...![]()
Ona inaczej nie umieChaos w 2 r...
Po 2 r 20-18 i 4x 19-19...Ona inaczej nie umie