Cassius42
Vale Tudo Championship
Tak naprawdę to dla mnie żadna nie zasłużyła na wygraną...bajlon Srajlon.... Chuja tam boksowała...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak naprawdę to dla mnie żadna nie zasłużyła na wygraną...bajlon Srajlon.... Chuja tam boksowała...
dokładnie mam identyczne odczuciaW mojej opinii 3 runda dla naszej
Zgadza się w kolejnej walce przejebjeeebajlon Srajlon.... Chuja tam boksowała...

Ewcia
Ok
dokładnie mam identyczne odczucia
Co za chujnia
Tfu
Zagral mecz życia dziśDjokovic idzie po złoto
kiedy finał?View attachment 105475
A w walce Julii pewne 5-0 (4x wszystkie rundy!)
Najpierw półfinał pewnie we wtorekkiedy finał?
Wiesz kiedy szeremeta walczy teraz ?View attachment 105475
A w walce Julii pewne 5-0 (4x wszystkie rundy!)
51 latek...
Chyba najpierw 1/2kiedy finał?
Środa...Wiesz kiedy szeremeta walczy teraz ?
Polka w półfinale zmierzy się z Filipinką Nesthy Petecio, która pokonała Chinkę Zichun Chu 5:0. Pojedynek zaplanowano na 7 sierpnia na godzinę 21:46.
Tenisie stołowym to startowała pani 62 letnia...A mówiłeś że są limity wieku w boksie!!!
a u nas 59 lat!W środę...Najpierw półfinał pewnie we wtorek

Ciekawe ile mają najstarsze dziady na igrzyskach tu !!Tenisie stołowym to startowała pani 62 letnia...a u nas 59 lat!
Dziady to nie wiem, ale polski rekord pobity podczas tych ioCiekawe ile mają najstarsze dziady na igrzyskach tu !!
Zestawienie dotyczące wieku po igrzyskach w Paryżu na pewno ulegnie zmianie. Od dekad symbolem nestorstwa olimpijskiej reprezentacji Polski jest Józef Kiszkurno – strzelec, który w Helsinkach (1952) konkurował w wieku 57 lat 176 dni. Ostatnio, w Tokio, na drugie miejsce w tej klasyfikacji wskoczył łucznik Sławomir Napłoszek. Teraz obu zdetronizuje Katarzyna Milczarek. W dniu zawodów jeździeckich, do których ma przystąpić, będzie miała 58 lat 332 dni.
60 dych na karku i dalej na koniu się jej chce jeździć!! Szacun!!Dziady to nie wiem, ale polski rekord pobity podczas tych io
Nasz dziaders (chłop) w jeździectwie (WKKW) 53 lata... debiutant na IO (skończył na 48. tą wycieczkę do Paryża), a najmłodszy w tenisie stołowym Polak... niespełna 18 lat w grudniu...Ciekawe ile mają najstarsze dziady na igrzyskach tu !!
No i skończyła w swojej grupie jako przedostatnia, wyprzedzając gościa z USA co został zdyskwalifikowany... taka tam wycieczka była i to z koniem, czyli pewnie nie tania...Dziady to nie wiem, ale polski rekord pobity podczas tych io