Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam w robocie sobie załączeView attachment 105385
View attachment 105386
I jeszcze mecz 1/4 z SLO jako pierwszy o 9.00... dzięki panowie, pewnie cała Polska go obejrzy na żywo...
Max to było chyba miejsce 6. Kambunji (10.99) w deszczu z lekko pod wiatr...
Te pięściarki to na serio?
Mają 70 tysięcy mieszkańców. Są przed Polską w klasyfikacji medalowej!
Reprezentantka Dominiki Thea LaFond wynikiem 15,02 wygrała konkurs trójskoku w igrzyskach w Paryżu. Jest pierwszą reprezentantką tego karaibskiego kraju, która zdobyła medal olimpijski. I od razu jest to złoto, które w klasyfikacji medalowej pozwoliło Dominice przeskoczyć Polskę. Srebro wywalczyła Jamajka Shanieka Ricketts (14,87). Brąz dla Jasmine Moore z USA (14,67).
Na Dominice mieszka mniej ludzi niż było na stadionie olimpijskim...
Mają 70 tysięcy mieszkańców. Są przed Polską w klasyfikacji medalowej!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
Musimy zastosować amerykańską tabelę bo wstyd
Summer McIntosh z trzecim złotym medalem w pływaniu
View attachment 105406
Summer McIntosh zdobyła złoty medal igrzysk w Paryżu w pływackim wyścigu na 200 m stylem zmiennym. Niespełna 18-letnia Kanadyjka po raz trzeci stanęła na najwyższym stopniu podium w stolicy Francji
W Paryżu wcześniej triumfowała na 400 m st. zmiennym i 200 m st. motylkowym. Druga była natomiast na 400 m kraulem. Mimo młodego wieku McIntosh ma już w dorobku także osiem medali mistrzostw świata, w tym cztery złote.
W sobotę osiągnęła czas 2.06,56, który jest rekordem olimpijskim.
Z takim imieniem to chyba nic dziwnego, że bardzo lubi letnie IO
Jeszcze był Ian Thorpe i stroje z łusek rekina :DPamiętam jak dzisiaj jak wstawałem za gówniaka na finały w IO w Pekinie. Czasy Phelpsa, Lochtego czy Pearsola. Summer miała 2 lata
Strasznie to zapierdala
Jeszcze był Ian Thorpe i stroje z łusek rekina :D
To kolega jeszcze młody, chociaż nie na Cohones ja to pamiętam, choć już słabo ile było nadziei na złoto w pływaniu w Seulu '88 (Phelps 3 latek ) ówczesnego RŚ na 400 m Artura Wojdata, a skończyło się tylko brązem, bo NRD i Australijczyk popłynęli jeszcze szybciej niż ten rekord... okres Matta Biondi, co uległ w finale Surinamczykowi!!! i dopiero Otylia przywiozła nam złoto z Aten, a dzisiaj pani prezes po 40... a kolejne złoto nam nie groziPamiętam jak dzisiaj jak wstawałem za gówniaka na finały w IO w Pekinie. Czasy Phelpsa, Lochtego czy Pearsola. Summer miała 2 lata
Strasznie to zapierdala
To kolega jeszcze młody, chociaż nie na Cohones ja to pamiętam, choć już słabo ile było nadziei na złoto w pływaniu w Seulu '88 (Phelps 3 latek ) ówczesnego RŚ na 400 m Artura Wojdata, a skończyło się tylko brązem, bo NRD i Australijczyk popłynęli jeszcze szybciej niż ten rekord... okres Matta Biondi, co uległ w finale Surinamczykowi!!! i dopiero Otylia przywiozła nam złoto z Aten, a dzisiaj pani prezes po 40... a kolejne złoto nam nie grozi
20:30 Wojciech Nowicki, Paweł Fajdek - Rzut młotem, finał ✓