Rododendron
UFC Middleweight
Crouser na luzie wszystko ponad 22.5, absolutny dominator
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miałem pisać, że walka o srebro co najwyżej, ale nie ma Rojas, więc będzie ciekawieZaczął się trójskok kobiet
Wasick raczej max srebro, bo Szwedka Sjoestrem RŚ, raczej nie do przejścia...Aleksandra Mirosław i ew. Wasick choć tu nie ogarniam czy jest jakiś pewniak do zlota
Igrzyska 2021 medale: 4-5-5
Kto był wtedy u władzy? A kto jest teraz?
Połączcie kropki
Mnie interesuje jedynie wizualny aspekt tej rywalizacjiMiałem pisać, że walka o srebro co najwyżej, ale nie ma Rojas, więc będzie ciekawie
Ok ok komuchu pelowcuView attachment 105366
A do IO to szykuje się od zakończenia IO, a nie od 8 miesięcy...
Największe sukcesy na IO były za głębokiego PRLu, ale wtedy sport był u nas powszechny z szansą na wyjazd z zagranicę, a dzisiaj młodzi mają inne rozrywki i ogólnie sytuacja kondycji i siły u dzieci jest dużo (otyłość itp.) słabsza niż kiedyś...
View attachment 105367
37 krajów już ma złoto na tych IO, na pocieszenie wyprzedzamy sasiadów z UKR ale za Korea Płn...
A gdzie w moim poście nie ma racji, a na PO to nie głosowałem, tak samo jak na PiSOk ok komuchu pelowcu
Dobra, po półfinałach widać że na złoto rzeczywiście nie ma szans.Wasick raczej max srebro, bo Szwedka Sjoestrem RŚ, raczej nie do przejścia...
ew. Wasick choć tu nie ogarniam czy jest jakiś pewniak do zlota
Będzie walka o srebro, Wasick 3. czas, a CHN tylko o 0.01 wolniej, a SWE poza zasięgiem i z rekordem olimpijskim!Dobra, po półfinałach widać że na złoto rzeczywiście nie ma szans.
Będzie walka o srebro. Szwedka pływa w innej lidze
Eksperci zgodniBędzie walka o srebro, Wasick 3. czas, a CHN tylko o 0.01 wolniej, a SWE poza zasięgiem i z rekordem olimpijskim!
jak nie będzie tak ściągać głowy to będzie dobrze więcej boksu mniej zapasówBędzie walka o srebro. Szwedka pływa w innej lidze
Jak widać nie do końcaEksperci zgodni
jak nie będzie tak ściągać głowy to będzie dobrze więcej boksu mniej zapasów
Chyba nie na pływalni olimpijskiejjak nie będzie tak ściągać głowy to będzie dobrze więcej boksu mniej zapasów
Kurwa morda ja o boksie a ty o pływaniuChyba nie na pływalni olimpijskiej
Femke jest przejebana
Wiatrak zjebanyCo ta Femke
Piękna będzie walka z Sydney na płotkachCo ta Femke
Raz jeszcze się powtórzę - mamy kurewskiego farta, że będzie biegać tylko płotki indywidualnie47,9 z lotnego startu POTWÓR