D
Deleted member 6793
Guest
Taka dziewczyna, która wie co się robi z dzidą to prawdziwy skarb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Argentyna jebnie siatkarzy z faveli. Ależ to będzie piękne :)@baju się raduje z pewnością :D Ale nie sądzę, żeby dzisiaj to spotkało siatkarzy i piłkarzy. Piłkarzy może to spotkać, ale siatkarzy nie.
Umiesz liczyć? Licz na siebie!Powiem Wam Panowie, że dość mocno liczę na medal w zapasach. Czuję to.
), zapasiory no i Asia na 800 m
.@respect - mój syn chciał powiedzieć: nie bądź pizda, zrób zapasy na zimę ;)Umiesz liczyć? Licz na siebie!
w młocie też Nowicki, który moim zdaniem będzie miał brąz, na 800 jeszcze Andżela :)Powiem szczerze Andrejczyk mnie zaskoczyła. Wiedziałem, że ma przyzwoity PB (ten stary), ale nie sądziłem, że tak miotnie. Jak się nie podpali to może być fajnie. Tak w ogóle to sympatyczna dziewczyna się wydaje.
Dzisiaj siata, ręczna, el. młotu (Paweł "nie wyspałem się" Fajdek), zapasiory no i Asia na 800 m
.

No właśnie liczę na Nowickiego, stać go na medal. Wojtek chyba w drugiej grupie, coś koło 16 naszego czasu, tak gdzieś czytałem.w młocie też Nowicki, który moim zdaniem będzie miał brąz, na 800 jeszcze Andżela :)
a zapasiory - to raczej zapasice![]()
Weź mi to rozpisz godzinowo dobry człowieku. Ręczna to wiem, że jutro i jebać, bo strzelimy 15 bramek, ale reszta jest interesującaPowiem szczerze Andrejczyk mnie zaskoczyła. Wiedziałem, że ma przyzwoity PB (ten stary), ale nie sądziłem, że tak miotnie. Jak się nie podpali to może być fajnie. Tak w ogóle to sympatyczna dziewczyna się wydaje.
Dzisiaj siata, ręczna, el. młotu (Paweł "nie wyspałem się" Fajdek), zapasiory no i Asia na 800 m
.
Dobra, to jaki medal mam wywalczy?Umiesz liczyć? Licz na siebie!
Robią się.@respect - mój syn chciał powiedzieć: nie bądź pizda, zrób zapasy na zimę ;)
Argentyna jebnie siatkarzy z faveli. Ależ to będzie piękne :)
Weź mi to rozpisz godzinowo dobry człowieku. Ręczna to wiem, że jutro i jebać, bo strzelimy 15 bramek, ale reszta jest interesująca
Liczę na złotoDobra, to jaki medal mam wywalczy?
(hindus nie arab).14:40 młot eliminacjeWeź mi to rozpisz godzinowo dobry człowieku. Ręczna to wiem, że jutro i jebać, bo strzelimy 15 bramek, ale reszta jest interesująca
Umiesz liczyc? Licz na siebieLiczę na złoto(hindus nie arab).

Nie wiem.zapytam Plawgi na fejsie :)@MysticBęben a wiesz może czy Cichocka już zdrowa?
To ona już się wykurowała po ostatnim finale? Lewandowski mówił, że w klinice wylądowała.na 800 jeszcze Andżela :)
4 dni minęły, może da radę. Nic na FB nie pisała, że nie wystartujeTo ona już się wykurowała po ostatnim finale? Lewandowski mówił, że w klinice wylądowała.
Tutaj oszukiwać będą same Rosjanki@Wewiur w golfie kobiecym jest jakaś Rosjanka? Zastanawiam się jak tutaj sędziowie będą oszukiwać.
To jest jedyny plus. To co najważniejsze, czyli wybór transmisji, to jakiś dramat.Transmisje w TVP mają swoje plusy i minusy, ale muszę pochwalić ich za dwie rzeczy:
- w końcu przestali żydzić na przekaz tv i podczas lekkiej nie jesteśmy zdani na łaskę międzynarodowego realizatora, dzięki czemu możemy płynnie przełączać się np. na rzut naszego zawodnika/zawodniczki
- komentatorzy naprawdę dają radę. Oczywiście Darek czy Szaran trzymają się stołka, ale co najmniej kilku komentatorów jest na wysokim poziomie.
Na sport.tvp.pl jest wybór - jak w robocie patrzę, to 10 albo i więcej różnych aren zazwyczajTo jest jedyny plus. To co najważniejsze, czyli wybór transmisji, to jakiś dramat.
No plusy wymieniłemTo jest jedyny plus. To co najważniejsze, czyli wybór transmisji, to jakiś dramat.

Na sport.tvp.pl jest wybór - jak w robocie patrzę, to 10 albo i więcej różnych aren zazwyczaj
Chodzi mi o tv. Wolą pierdolić w studiu zamiast pokazać jakieś zawody.No plusy wymieniłem
Mimo wszystko - jak dla mnie - nie ma tragedii. W necie jest wszystko. Wkurwia tylko to przełączanie się do studia gdy trwają rozgrywki.
Na sport.tvp.pl jest wybór - jak w robocie patrzę, to 10 albo i więcej różnych aren zazwyczaj
Nie każdy może oglądać przez internet zawsze. Mają 3 kanały, a często jest sytuacja, że na dwóch jest to samo, a na trzecim turecki serial.Tak samo na TVP Stream. Wybór jest ogromny i jak czytam, że dramat to nie już nie wiem co mogliby pokazać więcej. Są wszedzie tam gdzie są kamery