Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Powiem szczerze Andrejczyk mnie zaskoczyła. Wiedziałem, że ma przyzwoity PB (ten stary), ale nie sądziłem, że tak miotnie. Jak się nie podpali to może być fajnie. Tak w ogóle to sympatyczna dziewczyna się wydaje.

Dzisiaj siata, ręczna, el. młotu (Paweł "nie wyspałem się" Fajdek :mamed:), zapasiory no i Asia na 800 m :heart:.

Powiem szczerze Andrejczyk mnie zaskoczyła. Wiedziałem, że ma przyzwoity PB (ten stary), ale nie sądziłem, że tak miotnie. Jak się nie podpali to może być fajnie. Tak w ogóle to sympatyczna dziewczyna się wydaje.

Dzisiaj siata, ręczna, el. młotu (Paweł "nie wyspałem się" Fajdek :mamed:), zapasiory no i Asia na 800 m :heart:.
w młocie też Nowicki, który moim zdaniem będzie miał brąz, na 800 jeszcze Andżela :)
a zapasiory - to raczej zapasice :DC:

w młocie też Nowicki, który moim zdaniem będzie miał brąz, na 800 jeszcze Andżela :)
a zapasiory - to raczej zapasice :DC:
No właśnie liczę na Nowickiego, stać go na medal. Wojtek chyba w drugiej grupie, coś koło 16 naszego czasu, tak gdzieś czytałem.

Weź mi to rozpisz godzinowo dobry człowieku. Ręczna to wiem, że jutro i jebać, bo strzelimy 15 bramek, ale reszta jest interesująca

Weź mi to rozpisz godzinowo dobry człowieku. Ręczna to wiem, że jutro i jebać, bo strzelimy 15 bramek, ale reszta jest interesująca
14:40 młot eliminacje
od ok. 15:00 do wieczora zapasy (dokładnie nie pamiętam, bo tam kilka kategorii)
15:55 800m eliminacje
19:00 siata POL-USA
01:30 ręczna

haha trochę beka z Fajdka, który już szuka wytłumaczenia. Chyba nie zrobi nam tego co w Londynie, gdzie był nadzieją na medal, teraz jest nadzieją na złoto. Już pewnie wstał opierdolił pare jajek, pierdolnij w Q na zaliczenie 78m i spac ;D

Transmisje w TVP mają swoje plusy i minusy, ale muszę pochwalić ich za dwie rzeczy:
- w końcu przestali żydzić na przekaz tv i podczas lekkiej nie jesteśmy zdani na łaskę międzynarodowego realizatora, dzięki czemu możemy płynnie przełączać się np. na rzut naszego zawodnika/zawodniczki
- komentatorzy naprawdę dają radę. Oczywiście Darek czy Szaran trzymają się stołka, ale co najmniej kilku komentatorów jest na wysokim poziomie.

Transmisje w TVP mają swoje plusy i minusy, ale muszę pochwalić ich za dwie rzeczy:
- w końcu przestali żydzić na przekaz tv i podczas lekkiej nie jesteśmy zdani na łaskę międzynarodowego realizatora, dzięki czemu możemy płynnie przełączać się np. na rzut naszego zawodnika/zawodniczki
- komentatorzy naprawdę dają radę. Oczywiście Darek czy Szaran trzymają się stołka, ale co najmniej kilku komentatorów jest na wysokim poziomie.
To jest jedyny plus. To co najważniejsze, czyli wybór transmisji, to jakiś dramat.

To jest jedyny plus. To co najważniejsze, czyli wybór transmisji, to jakiś dramat.
No plusy wymieniłem :mamed:

Mimo wszystko - jak dla mnie - nie ma tragedii. W necie jest wszystko. Wkurwia tylko to przełączanie się do studia gdy trwają rozgrywki.

Na sport.tvp.pl jest wybór - jak w robocie patrzę, to 10 albo i więcej różnych aren zazwyczaj

Tak samo na TVP Stream. Wybór jest ogromny i jak czytam, że dramat to nie już nie wiem co mogliby pokazać więcej. Są wszedzie tam gdzie są kamery

Studio jest elementem transmisji. Jesli nic ciekawego sie nie dzieje na arenach to oczywistym jest, ze lepiej przeanalizowac, poscic wywiad i zapowiedziec kolejne wystepy Polaków

Tak samo na TVP Stream. Wybór jest ogromny i jak czytam, że dramat to nie już nie wiem co mogliby pokazać więcej. Są wszedzie tam gdzie są kamery
Nie każdy może oglądać przez internet zawsze. Mają 3 kanały, a często jest sytuacja, że na dwóch jest to samo, a na trzecim turecki serial.

Back