zychal
PRIDE FC Middleweight
zaraz zapasy ,narazie obejrze pilke wodna

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaraz zapasy ,narazie obejrze pilke wodna

UFC173 na extreme sports wlasnie lecijest cos dzis ciekawego do ogladania?

chwilowo jestem bez tvUFC173 na extreme sports wlasnie leci![]()
Wg ig24.pl finał o 23:14Zieliński w finale Keirina.
Wg ig24.pl finał o 23:14
Będzie brąz. Prosta dedukcja - DAMIAN Janikowski też miał brąz. Co więcej, DAMIAN Grabowski przegrał w UFC tylko 2 walki, więc jest tak jakby trzeci. Nomen omenI tak pewnie na koksie. #TrzeciBrat #ChemicalBrothers

Nie mogles napisac "kolarstwa torowego" wredny kurwiu? :DZieliński w finale Keirina.
A to widział?Ja pierdolę Ci sędziowie na tych Igrzyskach to jest skandal.
A to widział?
AIBA.Widziałem, niestety. Conlana jak wydymali też widziałem.
Co ciekawe, przed chwilą widziałem, że Kavanagh na Twitterze napisał, że postara się go "przeciągnąć" na "złą stronę mocy". :)Widziałem, niestety. Conlana jak wydymali też widziałem.
Co ciekawe, przed chwilą widziałem, że Kavanagh na Twitterze napisał, że postara się go "przeciągnąć" na "złą stronę mocy". :)
Ja to samo słyszałem o wyciśnięciu na klatę 10 razy swojej masy ciała.Korzystając z okazji pożywienia trolli. W sprawie pizdowatości - człowiek przestaje być pizdą jak jest w stanie rwać ciężar równy swojej masie ciała.
Zwiększ to: byłem w stanie wyrwać swoja masę ciała jak ważyłem 70kg. I to bez przysiadu bo techniki nie miałem=z wyrzutem nogi do tyłu jak przy podrzucie. Ale czułem się jak pizda patrząc na Klejnowską=byłem pizdą. Tak od 1,5 raza przestajesz być pizdą.Korzystając z okazji pożywienia trolli. W sprawie pizdowatości - człowiek przestaje być pizdą jak jest w stanie rwać ciężar równy swojej masie ciała.