Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

UFC173 na extreme sports wlasnie leci :cool:
chwilowo jestem bez tv
przy tych zapasach to szachy sa w chuj emocjonujace , nie da sie tego ogladac a pozycja w parterze na pieska to przebija wszystko

Last edited:
Kurwa serce mi wali, lapy sie trzęs. Juz czulem medal. Brakło niewiele. Liczę że 3 ekipy złożą protest. My chuja znaczymy, ale z Kolumbia, a przede wszystkim z Holandią jakaś komisja odwoławcza powinna się liczyc

W każdych igrzyskach od 96 roku mam jakieś pozytywne wspomnienie, obecne będę kojarzył już tylko z wałkami.

Korzystając z okazji pożywienia trolli. W sprawie pizdowatości - człowiek przestaje być pizdą jak jest w stanie rwać ciężar równy swojej masie ciała.

Korzystając z okazji pożywienia trolli. W sprawie pizdowatości - człowiek przestaje być pizdą jak jest w stanie rwać ciężar równy swojej masie ciała.
Ja to samo słyszałem o wyciśnięciu na klatę 10 razy swojej masy ciała.

Zwiększ to: byłem w stanie wyrwać swoja masę ciała jak ważyłem 70kg. I to bez przysiadu bo techniki nie miałem=z wyrzutem nogi do tyłu jak przy podrzucie. Ale czułem się jak pizda patrząc na Klejnowską=byłem pizdą. Tak od 1,5 raza przestajesz być pizdą.

Dla 473 kg warto było siedzieć. To jest kosmos. A gość ma dopiero 22 lata. Ogromne brawa dla Gruzina.

To jest piękno sportu.

Last edited:
Back