Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie pokazuja io? Co ciekawego teraz bedzie?Dla 273 kg warto było siedzieć. To jest kosmos. A gość ma dopiero 22 lata. Ogromne brawa dla Gruzina.
To jest piękno sportu.
Ja idę spróbować spać. Może szybko mi się uda, choć w to wątpię po finałowych emocjach w ciężarach.Gdzie pokazuja io? Co ciekawego teraz bedzie?
E teraz biegajo, wole kuchnie +Ja idę spróbować spać. Może szybko mi się uda, choć w to wątpię po finałowych emocjach w ciężarach.
Igrzyska na tvp

Andrejczyk kwali w oszczepie 67,11![]()
ale by bylo pieknieOby to powtórzyła w konkursie finałowym.
Albo podwialo (ale Szaran mówił że tam nie wieje) albo taka forma. Can't waitOby to powtórzyła w konkursie finałowym.
Albo podwialo (ale Szaran mówił że tam nie wieje) albo taka forma. Can't wait
oby Fajdek nic nie zawalił, bo narzeka że kwali za wcześnie. ..

A ja zupełnie o Droinie zapomniałem wczesniej a on już z nimi tak wygrywał :)Tak ładnie szło wzwyż i się spierdoliło, a liczyłem że ktoś skoczy ze 2.42.
Kurwa jak wyjdzie i spali 3 rzuty to niech nie wraca.
Ani Bondarenko ani Barshim, ale byłem minimalnie bliżej !![]()
tera opierdoli pizze pepperoniMarysia lekko w szoku.#PozdroDlaKumatych.
Maria fest baba, ale buźkę ma śliczną. Jej przyjaciółka jest mistrzynią świata juniorów, dobry omen ;)
W Bębnie mówiłem, że zawali Igrzyska i dopiero rozkręci się jej kariera (casus Partyki)Boję się tylko że tym rzutem narobi ludziom nadzieji, będzie presja na nią i w finale nic z tego nie będzie. Tutaj wyszła na totalnym luzie, 98% oglądających nie wie kto to jest i odpaliła rakietę.

dobrze, ze ta niemka die baba nie wygralaKurs na Kipyegon 3.00.![]()
Ale ładnie rzuciła Polka ta dzida, może coś powalczy w finale!
To nie dzida
4 lata :DCzyli do kiedy mam czas?