Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy w TV leci lekka? Oglądam na stronie TVP, komentarza ni ma, bez wchodzenia na skocznię przy skokach Karola... Do dupy

Robert Emmijan 8,86Panowie, po prostu skok w dal i trójskok to nie są dyscypliny dla białych.![]()
Tak jak waga półciężka w MMA....Panowie, po prostu skok w dal i trójskok to nie są dyscypliny dla białych.![]()
Murzyńska rozbiegana psycha. Obawiam się, że Oleg Banderanko wygra jednak. Szkoda, że Tamberi wypadł przez kontuzję...Dzisiaj finał skoku wzwyż mężczyzn, kto według Was wygra ? Kusi mnie żeby postawić na Barshima kurs 2.75, wygląda nieźle.
Murzyńska rozbiegana psycha. Obawiam się, że Oleg Banderanko wygra jednak. Szkoda, że Tamberi wypadł przez kontuzję...
Ja się zgadzam, że ma olbrzymi potencjał. Ale co on wygrał? Jakieś azjatyckie popierdóły i HMŚ w 2014. A tak zawsze kończy bez złota, często poza podium. Niechby miał ten złoty medal, bo to zawsze Polaka podopieczny, a nie Ukrainiec - Bohdan faktycznie... Ale będzie mu ciężko.Moim skromnym zdaniem Barshim ma większy potencjał
Ja się zgadzam, że ma olbrzymi potencjał. Ale co on wygrał? Jakieś azjatyckie popierdóły i HMŚ w 2014. A tak zawsze kończy bez złota, często poza podium. Niechby miał ten złoty medal, bo to zawsze Polaka podopieczny, a nie Ukrainiec - Bohdan faktycznie... Ale będzie mu ciężko.
To jest czas Barshima !Tak, tylko jeszcze przed tymi Igrzyskami on był drugim szeregiem co najwyżej: Lavilenne > Barber > Niemcy, Polacy, Amerykanie > Braz, może Kudlicka. Atakował jako fuks, nie bronił się jako faworyt.Braz do wczoraj nawet HMŚ nie wygrał.To jest czas Barshima !
Wzwyż skacze jeszcze ten karaibski koszykarz? Z bahama czy skądś? xD

http://sportowefakty.wp.pl/rio-2016/terminarz-wynikijest cos dzis ciekawego do ogladania?