Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Co Dong wykurwił wynik :o o: Taylor NORMA

Na razie do pobicia 16.90 ale to byłby cud gdyby Karol sięgnął po brąz. Chłopy się zaraz rozkręcą

edit. Pozamiatane. Claye się obudził...

Last edited:
No, to na luzie oglądanie teraz... Czekam na WR Taylora w takim razie, jedyna emocja. Karol nie doskoczy do Chinola, Dong do Claya, a Will do Christiana....

Trójskok poziomem dorównuje poziomem do większości konkurencji technicznych które się dotychczas odbyły, wszędzie wysoki poziom.

Dzisiaj finał skoku wzwyż mężczyzn, kto według Was wygra ? Kusi mnie żeby postawić na Barshima kurs 2.75, wygląda nieźle.

Dzisiaj finał skoku wzwyż mężczyzn, kto według Was wygra ? Kusi mnie żeby postawić na Barshima kurs 2.75, wygląda nieźle.
Murzyńska rozbiegana psycha. Obawiam się, że Oleg Banderanko wygra jednak. Szkoda, że Tamberi wypadł przez kontuzję...

Murzyńska rozbiegana psycha. Obawiam się, że Oleg Banderanko wygra jednak. Szkoda, że Tamberi wypadł przez kontuzję...

A nie Bohdan ? Moim skromnym zdaniem Barshim ma większy potencjał a na tych Igrzyskach wszyscy są w mega gazie i skaczą na miarę talentu więc może i on pokica wysoko.

Moim skromnym zdaniem Barshim ma większy potencjał
Ja się zgadzam, że ma olbrzymi potencjał. Ale co on wygrał? Jakieś azjatyckie popierdóły i HMŚ w 2014. A tak zawsze kończy bez złota, często poza podium. Niechby miał ten złoty medal, bo to zawsze Polaka podopieczny, a nie Ukrainiec - Bohdan faktycznie... Ale będzie mu ciężko.

Ja się zgadzam, że ma olbrzymi potencjał. Ale co on wygrał? Jakieś azjatyckie popierdóły i HMŚ w 2014. A tak zawsze kończy bez złota, często poza podium. Niechby miał ten złoty medal, bo to zawsze Polaka podopieczny, a nie Ukrainiec - Bohdan faktycznie... Ale będzie mu ciężko.

Braz do wczoraj nawet HMŚ nie wygrał. :mamed: To jest czas Barshima !

Braz do wczoraj nawet HMŚ nie wygrał. :mamed: To jest czas Barshima !
Tak, tylko jeszcze przed tymi Igrzyskami on był drugim szeregiem co najwyżej: Lavilenne > Barber > Niemcy, Polacy, Amerykanie > Braz, może Kudlicka. Atakował jako fuks, nie bronił się jako faworyt.
Mutaz od przynajmniej 4-5 lat jest absolutnym topem, jedynym, który ma szansę odebrać rekordy Soto, a jednak pali się psychicznie przed najważniejszymi imprezami.
#teamBarshim, ale nie wierzę w niego

Oglądałem ostatnio trochę tego boksu na Igrzyskach i muszę przyznać, że po tych reformach jest całkiem ciekawie. Do pełni szczęścia mogliby nie walczyć w "pieluchach" (rękawice z certyfikatem AIBA), ale na IO walczą głównie młodzi więc trzeba o zdrowie dbać, tym bardziej jak wycofali kaski.

Back