MysticBęben
UFC Featherweight
Dziadek jej zbudował.Zgadza się. Ma nawet swoją akademię w Puszczykowie :)
coś jak dziadek tej amerykańskiej multimedalistki w gimnastyce - tez jej ośrodek do trenowania postawił :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dziadek jej zbudował.Zgadza się. Ma nawet swoją akademię w Puszczykowie :)
Skąd dziadek miał tyle kasy?Dziadek jej zbudował.
coś jak dziadek tej amerykańskiej multimedalistki w gimnastyce - tez jej ośrodek do trenowania postawił :)

Jak miał działkę to zrobienie mączki czy asfaltowego kortu to nie jest gigantyczny wydatek ;)Skąd dziadek miał tyle kasy?![]()
Tego nie wiem. Ale jako ciekawostkę podam, że jej dziadek to Rzeźnik... Janusz Rzeźnik :DJak miał działkę to zrobienie mączki czy asfaltowego kortu to nie jest gigantyczny wydatek ;)
W ryjo dopiero popołudnie ;)Bry wieczor
A u nas ni ma na razie... dobrze ze mam zdfcichocka biegnie
pewny awanscichocka biegnie
Pod koniec rzuca, pewnie ok 2:00 pierwsza próba :)Anita już odpaliła 1 rzut w eliminacjach który pewnie dałby złoto w finale głównym ?![]()
Ja mam normalnie.BTW macie wywiady Dzięciołowskiego ? Oglądam w necie, nie w TV i wgl nie ma dźwięku jak niby ma rozmówkę.
Ja mam normalnie.
Sofia brzydka, ale cholernie sympatyczny z niej dzieciak :)
no a cichocka najslabszy czas, ale tez najwolniejszy bieg mialaUrbanikowie wejdzie z czasem. Ale też sekundę straciła jak z rytmu ją wybily

Anita już odpaliła 1 rzut w eliminacjach który pewnie dałby złoto w finale głównym ?![]()
)Mystic AllanPoprawiłem.![]()

Teraz Omelko w ostatniej serii na 400. Ma mocnych rywali ale ogólnie średni poziom cholernie poszybował w górę przez ostatnie 2 lata...
Van Niekerk biczyz! Złamie 43.30 na tych IO, mark my words #MysticSaysOgólnie 400m może być jednym z ciekawszych finałów, Merritt, Kirani i Van Niekerk powinni dać dobre show, liczę na wyniki poniżej 44 sekund w finale.
Uważaj na dysk.Kurde, ilekroć oglądam mistrzowską imprezę w lekkiej, nachodzi mnie ochota, żeby z rodzinnego domu przywieźć swoje kule i dyski, i gdzieś potrenować na starość :D