Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na ig24.pl, główna strona, kolumna po prawej masz na bieżąco :)Może mi ktoś napisać - kto, w jakiej dyscyplinie i jaki medal do tej pory zdobył dla Polski na tych igrzyskach?
Mamy tych medali tak dużo, że ciężko nie spamiętać. Jakby byliśmy w USA, Chinach gdzie mają po 40 medali to zrozumiałbym pytanie, a tak to trochę dziwne.Może mi ktoś napisać - kto, w jakiej dyscyplinie i jaki medal do tej pory zdobył dla Polski na tych igrzyskach?
Nie mam czasu i możliwości śledzić IO. Rzeczywiście wiele tu do rozumienia.Mamy tych medali tak dużo, że ciężko nie spamiętać. Jakby byliśmy w USA, Chinach gdzie mają po 40 medali to zrozumiałbym pytanie, a tak to trochę dziwne.

Właśnie dlatego, że to IO, a nie puchar proboszcza ciężko pojąć, że nic nie słyszałeś, nic nie widziałeś. Tak się składa, że chyba tylko w głębokiej piwnicy, bądź na survivalu w Korei Płn nie ma mowy o wynikach z IO. Nawet choćbym i nie chciał to i tak w radiu, TV, necie, od współpracowników bym wiedział co się działo na IO. Dlatego zwie się to IO.Nie mam czasu i możliwości śledzić IO. Rzeczywiście wiele tu do rozumienia.
No właśnie dowiedziałem się z cohones. Nie mam chęci, ani czasu ci się tłumaczyć.Właśnie dlatego, że to IO, a nie puchar proboszcza ciężko pojąć, że nic nie słyszałeś, nic nie widziałeś. Tak się składa, że chyba tylko w głębokiej piwnicy, bądź na survivalu w Korei Płn nie ma mowy o wynikach z IO. Nawet choćbym i nie chciał to i tak w radiu, TV, necie, od współpracowników bym wiedział co się działo na IO. Dlatego zwie się to IO.
Szczerze? To właśnie za bardzo nic się nie dzieje. Hokeja na trawie i piłki nożnej kobiet raczej na TVP 1 nie puszczą, a mecz tenisa był w planach na TVP Sport.Kurwa TVP na dwóch kanałach puszcza to samo. Serio nic innego się teraz nie dzieje na IO?
Ogólnie czekam, czekam na żeglarstwo, ale dziś znów problemy z wiatrem.
To już po złocie. Byle brąz obroniłMyszka na 13 miejscu w 10 wyścigu.
gdzie można zobaczyć obecną klasyfikacje z czasami ?To już po złocie. Byle brąz obronił
Szans na złoto to nie było po pierwszym dniu. Srebro to samo. Tu o walkę o brąz chodzi. Piotr ma 16pkt. "przewagi" nad Francuzem i Grekiem.To już po złocie. Byle brąz obronił
https://www.rio2016.com/en/sailing-rs-x-men-race-11gdzie można zobaczyć obecną klasyfikacje z czasami ?
Po pierwszym, a nawet drugim dniu najsłabszym miejscem Myszki było piąte, a liderowal Dempsey, o którym wiadomo było, że nie dowiezie... Teraz każdy mądry - Mystic jest tylko jeden ;)Szans na złoto to nie było po pierwszym dniu.
Dempsey i Dorian po prostu wygrywali wyścigi dość często z tych dwóch pierwszych dni. Jak nie jeden wygrał to drugi ;)Po pierwszym, a nawet drugim dniu najsłabszym miejscem Myszki było piąte, a liderowal Dempsey, o którym wiadomo było, że nie dowiezie... Teraz każdy mądry - Mystic jest tylko jeden ;)
Do finałowego wchodzi dziesięciu. Stracić można 18 punktów max.Parfjanowicz pisze, że jak Myszka po dzisiejszym dniu będzie miał nad 4. zawodnikiem 19 punktów przewagi to pewny brąz. Wierzyć mu?