respect
UFC Heavyweight
Ewcia wrzuciła wczoraj na fb zdjęcie z balkonu. Napisała, że jest już w wiosce i ma czysto w pokoju więc chyba startuje :DA ona przypadkiem nie miała kontuzji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ewcia wrzuciła wczoraj na fb zdjęcie z balkonu. Napisała, że jest już w wiosce i ma czysto w pokoju więc chyba startuje :DA ona przypadkiem nie miała kontuzji?

Swoboda bez szans na półfinał (chyba, że będą 3 = 24 zawodniczki). Ma zrobić niespodziankę i ze sztafetą wejść do finału.Swoboda to bez szans chyba na jakikolwiek medal
ja ogladam i nie wierze w wynik jak narazie@MysticBęben oglądasz miksta?

jedna z najlepszychOgladałem Badmintona ci chińczyci co Nasi z nimi wygrali to jakaś mocna para ?
Srebrni medaliści z Londynu,w ćwierćfinale pokonali Polaków.Ogladałem Badmintona ci chińczyci co Nasi z nimi wygrali to jakaś mocna para ?
Chyba dopiero 1 bieg bylKszczot i Lewy już biegli?
Małachowski i Kszczot z pewnymi awansami. Tyle narazie.Dajcie znać jak poszło chłopakom, jak Ewcia, Sarnacki i Małachowski. Dzieki!
To Szaranowicz :)Szpaku mnie zniszczył
Wymienia zawodnikow przed biegiem na 800m...z Guantanamo...przepraszam z GuamMISTRZ!!!
Mylą mi się cholery z głosu. Tak czy inaczej tekst mocarnyTo Szaranowicz :)

Masakra, ktokolwiek rzucił chociaż te 66m co daje kwalifikacje?Urbanek od spalonego zaczyna. Było ok 63m