Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś nie tak. Po raz kolejny traci kilka pozycji przed ostatnim znakiem. Dekoncentracja?KURWA MAC... 16 na mecie
Aż boli od czytania tych tabelek z wynikami :/Coś nie tak. Po raz kolejny traci kilka pozycji przed ostatnim znakiem. Dekoncentracja?
@MysticBęben, a Polka? Mistrzyni Świata z tego roku? To już są ostatki ogonów. Nie pierwszy raz tak jest, że jadą z szansami na złoto w RS:X, a wracają możliwe że z niczym.
Finał w niedzielę. Planowany na 18:05 czasu PL.7 pkt juz tylko traci Francuz do Polaka.
Jak widać Piotrek nie radzi sobie za dobrze gdy słabo wieje. Jutro podczas finału trzeba dmuchać w telewizory![]()
Finał w niedzielę. Planowany na 18:05 czasu PL.

Ja umiem.nawet na rowerach nie umiemy szybko jezdzic...
to nakurwiaj na io po zloto :DJa umiem.
Włączyłem na chwilę ten sprint. Dla mnie to jest dziwne żeby nie powiedzieć głupie więc tego zazwyczaj nie oglądam.nawet na rowerach nie umiemy szybko jezdzic...

Ziomalka mojego kumpla ze studiów. Ogólnie z tą rodziną się zna, bo też z Puszczykowa pod Poznaniem jest. Fajna wiocha, jest muzeum Fiedlera - pamiątki z dywizjonu 303 i z jego podróży. Za dzieciaka zajarany byłem Tomkiem Wilimowskim czy Tonym Halikiem, to muzeum spowodowało wielki opad szczeny :)Mamy Polkę w finale!!!
) seria lekkiej. Może Cichocka buzię ma bardzo średnią, ale ciało #fchujmega Ona chyba nawet mieszka i trenuje na codzień w Polsce?Ziomalka mojego kumpla ze studiów. Ogólnie z tą rodziną się zna, bo też z Puszczykowa pod Poznaniem jest. Fajna wiocha, jest muzeum Fiedlera - pamiątki z dywizjonu 303 i z jego podróży. Za dzieciaka zajarany byłem Tomkiem Wilimowskim czy Tonym Halikiem, to muzeum spowodowało wielki opad szczeny :)
Ja tam byłem jak miałem 11 lat, weź poprawkę :)Ona chyba nawet mieszka i trenuje na codzień w Polsce?
Fajnie, że piszesz o tym muzemu, wykorzystam to póki mieszkam w Poznaniu.
Zgadza się. Ma nawet swoje centrum tenisowe/akademię w Puszczykowie :)Ona chyba nawet mieszka i trenuje na codzień w Polsce?