Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Coś nie tak. Po raz kolejny traci kilka pozycji przed ostatnim znakiem. Dekoncentracja?

@MysticBęben, a Polka? Mistrzyni Świata z tego roku? To już są ostatki ogonów. Nie pierwszy raz tak jest, że jadą z szansami na złoto w RS:X, a wracają możliwe że z niczym.
Aż boli od czytania tych tabelek z wynikami :/

Finał w niedzielę. Planowany na 18:05 czasu PL.

Dlaczego napisałem jutro? Nie wiem

Aaaa, nie 7 a 8 pkt przewagi zawsze coś. Chociaż dzisiaj jeszcze jeden wyscig. Oby tylko przed niedzielnym finałowym wyscigiem nie było na rowni:confused:

edit: 12 odwołany! Powiedziałbym, ze lepiej dla nas. Dzisiaj cos Piotrkowi nie leżą warunki

Za 10 minut ostatni dziś wyścig w RS:X Mężczyzn. Ci z 49-er to wielka niewiadoma, ale raczej medali nikt im na szyi nie wieszał, bo są bez spektakularnych osiągnięć.

//Zaczęli. Teraz albo nigdy! Dajesz Piotrek!

Last edited:
Rafa Nadal już w półfinale, czeka tam na kogoś z dwójki Del Potro/Bautista, póki co 1-0 w setach dla Argentyńczyka i jego serwis w 2 secie przy stanie 3-4 dla Hiszpana.

Jako janusz sportow bazowych olimpijskich stwierdzam że zasady w judo są idiotyczne. Koniec walki za obalenie, wygrywanie śmiesznymi punktami karnymi
Powinno się walczyć do poddania albo do 3 obaleń, reszta mniej znaczących technik i punkty karne nie powinny miec znaczenia. To już lepsze byłyby wygrane przez wkazanie

nawet na rowerach nie umiemy szybko jezdzic...
Włączyłem na chwilę ten sprint. Dla mnie to jest dziwne żeby nie powiedzieć głupie więc tego zazwyczaj nie oglądam.

Przejechało kilka par i za każdym razem wygrał ten, który ruszał jako pierwszy. Mówię do brata, że to kurwa niemożliwe żeby wygrał ten z tylu. Aż do momentu gdy na linii startu pojawił się Polak :DC:

Za godzinę popołudniowa (:mamed:) seria lekkiej. Może Cichocka buzię ma bardzo średnią, ale ciało #fchujmega
FB_IMG_14710408580947601.jpg

Ziomalka mojego kumpla ze studiów. Ogólnie z tą rodziną się zna, bo też z Puszczykowa pod Poznaniem jest. Fajna wiocha, jest muzeum Fiedlera - pamiątki z dywizjonu 303 i z jego podróży. Za dzieciaka zajarany byłem Tomkiem Wilimowskim czy Tonym Halikiem, to muzeum spowodowało wielki opad szczeny :)
Ona chyba nawet mieszka i trenuje na codzień w Polsce?

Fajnie, że piszesz o tym muzemu, wykorzystam to póki mieszkam w Poznaniu.

Ona chyba nawet mieszka i trenuje na codzień w Polsce?

Fajnie, że piszesz o tym muzemu, wykorzystam to póki mieszkam w Poznaniu.
Ja tam byłem jak miałem 11 lat, weź poprawkę :)
Ale fajne jest to ze oprowadza ktoś z rodziny, np prawnuczka Arkadego, czy wnuczka kuzyna...

Back