Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Kantor/Łosika - Nicolai/Lupo, Fijałek/Prudel - Pedro/Evandro, oba mecze o 4 ale chyba nie będzie co oglądać.

Grupa Pedro/Evandro to była grupa śmierci. A Nicolai/Lupo spisują się zaskakująco słabo na tym turnieju ale to mocna para.
kantor i losiak tez mieli mocna grupe, ale wiadomo, ze w tej siatkowce plazowej wszystko jest mozliwe

Nazwiska niewłoskie :) mówiąc szczerze to nie kojarzę ich,ale to nasi są czołową parą świata i wygrali przedolimpijską próbę. Niech tamci się boją :)

Łosiak/Kantor są faworytami i to słusznie ale mam złe przeczucia. Oby były chujowe.

Nazwiska niewłoskie :) mówiąc szczerze to nie kojarzę ich,ale to nasi są czołową parą świata i wygrali przedolimpijską próbę. Niech tamci się boją :)
Lobos to dla mnie ewidentnie nazwisko imigranckie z balkanow, nie rodowitego Wlocha. Jakis gosc z neapolskiej lepianki :mamed:

Musiał być ciekawy mecz...
Allan oglądałeś mecze? Jak dla mnie tam żadnej sensacji, choć...spodziewałem się, że jednak debel jest bliższy Matkowskiemu i Kubotowi i że w tej odmianie mają szanse z Ferrerem i Bautistą, ale cóż. Takie Chinki i inne zawsze się znajdują skądś. Grają mecz życia, z najlepszą w życiu rywalką. Ta Chinka megachujowaty styl do grania. Takich rywalek w WTA praktycznie Agnieszka nie spotyka. Wspominane było o aklimatyzacji...Nie wiem na ile faktycznie przed meczem się pojawiła, ale jeśli krótko to wiemy, że nie ma zmiłuj i jak to działa na sportowców. Tyle, że wymówki nie ma, bo ona lata już w chuj lat po świecie i wie z czym to się je.
Nawet, gdy Radwańska pokazała dobrą grę, to Chince udało się dokończyć spotkanie.
No i liczyłem najbardziej chyba na mixed'a, ale niestety. Nie wypowiem się, bo nie widziałem :(

W pływaniu jednak świętowaliśmy zwykle sukcesy jakieś, a tu lipa. W tenisie tylko sami sobie jesteśmy winni, bo liczenie na medal czyli bycie w top3 to trochę optymistyczna wersja, w przypadku czy to singla czy debla czy mixed'a również.

Prudel/Fijałek grają z parą Saxton/Schalk jednak, nie wiem skąd ta zmiana teraz ale zdecydowanie #dobraZmiana.

od poczatku mieli z nimi grac

Nie, na począku były źle ogarnięte zasady przez niektóre źródła i podawali że ich rywalami są Brazylijczycy. Niżej wrzucam całą drabinkę.

CpnkdJRXYAAWuEx.jpg:large

Nie, na począku były źle ogarnięte zasady przez niektóre źródła i podawali że ich rywalami są Brazylijczycy. Niżej wrzucam całą drabinkę.

CpnkdJRXYAAWuEx.jpg:large
tam gdzie ja sprawdzalem, odrazu byli wpisani kanadyjczycy, a brazylijczycy mieli drugie miejsce w grupie

Back