Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie ma transmisji?Kantor/Łosika - Nicolai/Lupo, Fijałek/Prudel - Pedro/Evandro, oba mecze o 4 ale chyba nie będzie co oglądać.
nie ma transmisji?
chuj to wie, tamci tez byli na trzecich miejscach w swoich grupachTransmisja będzie. Ale awansu raczej nie będzie.
chuj to wie, tamci tez byli na trzecich miejscach w swoich grupach
kantor i losiak tez mieli mocna grupe, ale wiadomo, ze w tej siatkowce plazowej wszystko jest mozliweGrupa Pedro/Evandro to była grupa śmierci. A Nicolai/Lupo spisują się zaskakująco słabo na tym turnieju ale to mocna para.
szkoda@MysticBęben nie będzie trzech złotych krążków dla Rafy, ponieważ wycofali się z debla z Muguruzą.
Rumuny do zjedzenia na miękkoGrupa Pedro/Evandro to była grupa śmierci. A Nicolai/Lupo spisują się zaskakująco słabo na tym turnieju ale to mocna para.
Rumuny do zjedzenia na miękko
Fijałek Prudel mogą niestety odpaść
Nazwiska niewłoskie :) mówiąc szczerze to nie kojarzę ich,ale to nasi są czołową parą świata i wygrali przedolimpijską próbę. Niech tamci się boją :)Jakie Rumuny jak to Makaroniarze ?
Nazwiska niewłoskie :) mówiąc szczerze to nie kojarzę ich,ale to nasi są czołową parą świata i wygrali przedolimpijską próbę. Niech tamci się boją :)
Lobos to dla mnie ewidentnie nazwisko imigranckie z balkanow, nie rodowitego Wlocha. Jakis gosc z neapolskiej lepiankiNazwiska niewłoskie :) mówiąc szczerze to nie kojarzę ich,ale to nasi są czołową parą świata i wygrali przedolimpijską próbę. Niech tamci się boją :)

od poczatku mieli z nimi gracPrudel/Fijałek grają z parą Saxton/Schalk jednak, nie wiem skąd ta zmiana teraz ale zdecydowanie #dobraZmiana.
od poczatku mieli z nimi grac
tam gdzie ja sprawdzalem, odrazu byli wpisani kanadyjczycy, a brazylijczycy mieli drugie miejsce w grupieNie, na począku były źle ogarnięte zasady przez niektóre źródła i podawali że ich rywalami są Brazylijczycy. Niżej wrzucam całą drabinkę.
![]()
tam gdzie ja sprawdzalem, odrazu byli wpisani kanadyjczycy, a brazylijczycy mieli drugie miejsce w grupie
ciekawe czy zhang obroni tytul, kozak jest
no niestetyNo na razie jest w pizdeczkę.
no niestety
ale wymiany napierdalaja zoltki
ale efimova wysiadla na koncu :O