Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Myszka w 12 swoim biegu i odbije się to na jego pozycji w klasyfikacji generalnej.

Nie jeśli bedzie teraz pływał na miarę swoich mozliwosc. To miejsce mu odpanie i nie bedzie sie liczyc do punktacji

TERAZ PITER ZASUWA. PIERWSZY!

Kurde, na finishu jednak drugi 3s za Holendrem

Dobra, Myszka wraca na dobre tory. W 8 wyścigu ma 2-gie miejsce, mało brakowało do 1-ego.

Co się za to dzieje z Białecką to pojęcia nie mam. Tak słabo jej idzie, że ciężko przechodzi przez myśl, że to mistrzyni świata z tego roku.

Ruda szkocka wiewiora prawie odpada. Jak Nadal tego nie wygra to niech wraca do smyrania jajek i grzebania w dupie. A moze miec problem, bo Bellucci mimo fuksa w 1 rundzie rozkreca sie niesamowicie.

Ruda szkocka wiewiora prawie odpada. Jak Nadal tego nie wygra to niech wraca do smyrania jajek i grzebania w dupie. A moze miec problem, bo Bellucci mimo fuksa w 1 rundzie rozkreca sie niesamowicie.

Byłem pewien że dzisiaj się osra z Goffinem a tu proszę. Ale tak czy siak - #RafaMusisz.

Byłem pewien że dzisiaj się osra z Goffinem a tu proszę. Ale tak czy siak - #RafaMusisz.
Teraz Fognini z Murray'em, a potem mikst. Tylko co tu robic cholera. Kubota lubie, ale Isi zycze, zeby dostala bolesnej obstrukcji podczas meczu.

Teraz Fognini z Murray'em, a potem mikst. Tylko co tu robic cholera. Kubota lubie, ale Isi zycze, zeby dostala bolesnej obstrukcji podczas meczu.

Ja tam im kibicuje, 2 mecze i jest strefa medalowa, łatwiej chyba być nie może.

Nasi jacy nabuzowani, widac, ze przyjechali po cos. Mimo wszystko i tak czekam na cwiercfinal, bo nawet wygranie naszej grupy wiecej nam nie powie, gdyz jest ona cienka. Pomyslec, ze przed IO wieksze szanse na medal dawalem recznym.

Fognini mordo Ty moja!

No i ruda wiewiora odrobila :|

Bieniek mutant, dlaczego tylko on i Kurek maja takie jebniecie :(

Myszka zaczął dziś ostatni, 9-ty wyścig. Aktualnie pozycja nr. 6 //I tak zakończył.

Last edited:
Jak oglądam walki w judo to aż mnie oczy bolą na ograniczenia technik. Nie rozumiem dlaczego judo jest w kanonie dyscyplin olimpijskich, a bjj nie. Dobrze, że chociaż zapasy są.
Zasady w judo są niepojęte, przynajmniej dla mnie.

0bede4ea4a1f19fcb3a026f6f0cd5021-554.jpg

Back