allan77
KSW Middleweight
Pływanko się zaczęło. Konrado i Paweł o 19:25
Czerniak w 4 wyścigu z Csehem, Korzeń w 5 z Le Clos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pływanko się zaczęło. Konrado i Paweł o 19:25
Gość od judo i gimnastyki jest zajebisty, Sobczyński, Małolepszy.Czy tylko ja z komentatorów TVP najbardziej szanuję Przemka B.? Zawsze przygotowany, opanowany, z wielką wiedzą na temat lekkoatletyki i pływania. No i w sumie jest jeszcze Włodzimierz Szaranowicz, bardzo dobry komentator.
Gość od judo i gimnastyki jest zajebisty, Sobczyński, Małolepszy.
Grają z Kantorem i Łosiakiem czy jeszcze nie wiadomo? O tej 4 kilka spotkań chyba bd.
Fakt, o Pinderze zapomniałem, a jeszcze dzisiaj przeglądając kanały Polsatu słuchałem jego wypowiedzi i doceniałem jego fachowość. Chociaż przyznam, że należę do nielicznego grona lubiącego komentarz Kostyry(wiem, to Polsat), bo wychowałem się na komentarzu Kostery i świętej pamięci Jerzego Kuleja.Jeszcze Pindera i ziomek od tenisa stołowego.
Fakt, o Pinderze zapomniałem, a jeszcze dzisiaj przeglądając kanały Polsatu słuchałem jego wypowiedzi i doceniałem jego fachowość. Chociaż przyznam, że należę do nielicznego grona lubiącego komentarz Kostyry(wiem, to Polsat), bo wychowałem się na komentarzu Kostery i świętej pamięci Jerzego Kuleja.
Ja też lubię Kostyrę, często utrzymuje mnie przy życiu w nocy swoimi sucharami. A jak komentuje z Gmitrukiem to już wgl zajebiście, ten odpowiada za kwestie merytoryczne a Kostyra opowiada swoje opowieści dziwnej treści + legendarne porównania.
Cholercia, stracił Myszka 9 miejsce na ostatnich metrach. 12 w tym wyścigu :/
katastrofalny wystepKorzeniowski powinien płynąć w 1 serii, z uchodźcami, Wyspami Dziewiczymi itd. Co za tragikomedia.
a on byl w finale?a co z majchrzakiem?
o 4:30 polfinalyPrzepraszam, że zapytam jak typowy Janusz, ale o której mają być potencjalne półfinały i finały na 100m motylkiem?
ja plywania prawie w ogole nie ogladalem ostatnio, nie wiem, Was pytama on byl w finale?
nie byl, ale sie w sumie zaprezentowal najlepiej z tych wszystkich kutasiarzyja plywania prawie w ogole nie ogladalem ostatnio, nie wiem, Was pytam
dzisiaj bylo pisane o nim
o 4:30 polfinaly
Właśnie znalazłem. Kiedy potencjalny finał? Też tak po nocy, czy może jutro wieczorem by wrzucili wreszcie jakieś pływanie o medale?
Dzięki. Czyli bez zmian, finały w pływaniu po nocach ku###.