mat
UFC Middleweight
Takiego dominatora jak Phelps nie bylo. Albo nie pamietam, wymien pieciu.Kilku ich było historii pływania, w rzutach młotem, dyskiem i oszczepem ani jednego, więc coś jest na rzeczy.
Co jest na rzeczy? Wedlug mnie po prostu tym leniwym grubasom od rzutu mlotem sie nie chcialo doskonalic, zeby i dyskiem rzucic daleko. Udowodnij mi, ze sie myle.
I dlatego krytykujmy plywaka, a nie lesne dziady. A plywaka sukcesy umniejszajmy, bo zrobil tysiac razy wiecej niz inni.Nie twierdzę, że to łatwe. Stwierdzam, że jest możliwe, a część osób z tego korzysta. W innych dyscyplinach nie ma mowy o takich połączeniach (poza wyjątkami jak Bolt, albo specyficznymi dyscyplinami jak łucznictwo itp.), lub takie połączenia zostały uniemożliwione - panują dla pływania podwójne standardy.
To nie jest jalowa dyskusja. Dla kazdego rozsadnego czlowieka jest jasne, ze latwiej osiagnac sukces w mniej popularnym sporcie, bo selekcja jest mniejsza. Trzeba byc idiota, zeby uwazac inaczej.Specjalnie do tego się nie odniosłem. To jałowa dyskusja tak samo jak rozważania, czy pas Demetriousa Johnsona jest więcej wart od pasa Michaela Bispinga. Dyskusja bez sensu, bo nie sposób dojść do jakichkolwiek miarodajnych wniosków.
). Czy 20 złotych medali Phelpsa w pływaniu są większym przekroczeniem ludzkich granic niż 475 kg Łowczewa w podnoszeniu ciężarów - ja tego nie wiem, ale jak stwierdziłeś wyżej, Ty tą wiedzę posiadłeś, chylę czoła.

No poza sformułowaniami typu: jesteś idiotą
Cohones trzyma poziom