cruor
Bellator Middleweight
Dobra kitajec odpadł. Teraz danie główne. W Nigerii na ulicach pustki zapewne...vamos Quadri
Zupełnie nie wiem czemu siebie zacytowałem. To miał być edit

Znowu :p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra kitajec odpadł. Teraz danie główne. W Nigerii na ulicach pustki zapewne...vamos Quadri

fajnie sie ogladalo, ale ledecka bez zaskoczeniaLedecky vs Sjostrom, oglądamy !
ALEZ WALKA JA PIERDOLE CYBORGI JEBANE
kurwa juz argentyna miala remis z chorwacja i jeb :/ 26-27 :/
w Atenach go lubiłem, w Pekinie podziwiałem, w Lądku już zaczął mnie wkurwiaćA co mówili?Widziałem właśnie sondę uliczną w Rio wśród Januszu na temat Zielińskiego-rozstrzelałbym tą hołotę po powrocie do kraju
Że wstyd, że skandal, że sport powinien być czysty. Ale medale będą świętować kurwyA co mówili?
Nasze polskie Janusze z wąsem, w sandałach z białą skarpetą?Że wstyd, że skandal, że sport powinien być czysty. Ale medale będą świętować kurwy
Takie sameNasze polskie Janusze z wąsem, w sandałach z białą skarpetą?

E kurwa, myślałem że bronili ZielińskiegoŻe wstyd, że skandal, że sport powinien być czysty. Ale medale będą świętować kurwy

Bo z Laszlo by nie wyszła. Na dopingu też trzeba umieć dominować, inni się kłują tak samo.Ja czekam, aż komuś zacznie zależeć, żeby udupić USA jak wcześniej Rosję i jak wyjdzie z "GOATa" cała tablica mendelejewaw Atenach go lubiłem, w Pekinie podziwiałem, w Lądku już zaczął mnie wkurwiać
Co nie zmienia faktu, że Phelps wkurwia mnie jużBo z Laszlo by nie wyszła. Na dopingu też trzeba umieć dominować, inni się kłują tak samo.