Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Redaktor pytał na koniec meczu "jeśli ten turniej tak się zaczyna to jak on się zakończy ?.." odpowiadam : szybko

Fajnie że wygrali. Szkoda że ten mecz wcale nie wróży im dobrze.
Zdecydowanie jestem zdania, że lepiej jest pokonać ten Iran 3-2 i zdobyć ducha drużyny, fajny team-spirit, w dodatku Irańczycy rozbujali się od 3 seta, niż mielibyśmy pokonać gładko 3-0 i być za pewnym siebie :)

Wyobraźcie sobie co by tam się działo, gdyby zamiast Laskowskiego siedział Dębowski. To byłaby dopiero ekscytacja :D

"Wyjdą z grupy i od razu Out." Spokojnie panowie.
Pamiętam jednego z dziennikarzy TVP jak po porażce z USA na MŚ już pisał o pękaniu balonika. Potem przecież były jeszcze męczarnie, wówczas z słabiutkimi Włochami, mecz z Iranem niemal wypisz wymaluj tak jak dzisiaj i jakoś poszło.
Będzie dobrze.

Egipt 16-16 Szwecja. Przy dobrych wiatrach szczypiorniści mogą zająć nawet 2gie miejsce w grupie, przy złych ostatnie. Bardzo wyrównana grupa, Niemcy troszeczkę ponad stan.

Niet. Znalazłem coś na youtubie, ale jest info, że wydarzenie zacznie się za kilka chwil.

Najpewniej Chińczyk obsrał zbroję/rakietkę:DC:

Niet. Znalazłem coś na youtubie, ale jest info, że wydarzenie zacznie się za kilka chwil.

Najpewniej Chińczyk obsrał zbroję/rakietkę:DC:

Dobra kitajec odpadł. Teraz danie główne. W Nigerii na ulicach pustki zapewne...vamos Quadri

Back