Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cicho/mute oglądam, bo wszyscy u mnie już śpią, ale to Jacek miał siatę komentować, i ew. Dębowski chybaA nie Szyszko ?
Cicho/mute oglądam, bo wszyscy u mnie już śpią, ale to Jacek miał siatę komentować, i ew. Dębowski chyba
Zdecydowanie jestem zdania, że lepiej jest pokonać ten Iran 3-2 i zdobyć ducha drużyny, fajny team-spirit, w dodatku Irańczycy rozbujali się od 3 seta, niż mielibyśmy pokonać gładko 3-0 i być za pewnym siebie :)Fajnie że wygrali. Szkoda że ten mecz wcale nie wróży im dobrze.
Jacek jako glowny bylCicho/mute oglądam, bo wszyscy u mnie już śpią, ale to Jacek miał siatę komentować, i ew. Dębowski chyba
Ona za mniej niż 100 tys w puli nagrod to nie gra chyba ze z musu ...syrena xdddddddd
szkoda że radwańska to taka lamusiara i się dała odjebać bo byłaby autostrada po medal
ja juz o 12 odlatywalem ale przyjalem buchy i sie troche obudzilem, nie wiem moze zostane, a moze i nie, kto to wie, ja nie uhuhuDawać 3 i sesję finałową na pływalni.
Tzn?Za pol godziny dojdzie do największej sensacji igrzyski
Za pol godziny dojdzie do największej sensacji igrzyski
Pewnie nie, ale pomarzyć zawsze można.Nie da rady bambo.
O 2.30 startują. Pewnie po kitajcu.gdzie ogladacie murzyna? bo na tvp sport kitajec z ronaldo graja
Quadri Aruna sprawi, że miliard Chińczyków bd płakać i kupować bilety do Lagos żeby uczyć się grać w pingla. Is normalTzn?
Kurde macie jakiś link pod komórkę na pingla?
Tvpstream nie pokazuje :(
Niet. Znalazłem coś na youtubie, ale jest info, że wydarzenie zacznie się za kilka chwil.
Najpewniej Chińczyk obsrał zbroję/rakietkę![]()